Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Pampamia Noble

De geur +

Vol elegantie en avontuur

Ik Pampamia Noble ben erin geslaagd om een elegante mannengeur te creëren La Martina die zowel avontuur als elegantie uitstraalt. De rokerige noten worden gecombineerd met sprankelende elementen om een heel bijzonder aroma te creëren.

De topnoot opent La Martina Pampamia Noble met een fruitige en warme ervaring: ylang-ylang is inbegrepen, en een frisse toets van bergamot is toegevoegd. De topnoot wordt afgerond met een duidelijk aanwezige splash van kostbare wierook, die het geheel een exotische en zoetrokerige toets geeft. Vervolgens komt de hartnoot, die met zijn drie componenten als verrassend bloemig kan worden omschreven: Warme en sensuele lotus maakt er net zo goed deel van uit als het onopvallende viooltjesaroma. Iris wordt ook gebruikt in de hartnoot en vult deze aan met zijn zoete, frisse geur. In de basisnoot tenslotte vinden warme, poederachtige amber en kruidige, mannelijke ceders hun weg naar elkaar en vullen ze elkaar perfect aan. Het derde element is de Hondurese styrax: zoetig, licht houtachtig en uitgesproken warm en kruidig, het vormt de ideale aanvulling op de basisnoot.

Zachte, sensuele noten zijn La Martina Pampamia Noble dus over het geheel genomen duidelijk waarneembaar en de florale elementen voegen lichtheid toe. In dit alles is wierook altijd waarneembaar als het belangrijkste ingrediënt en geeft het de geur zijn zeer speciale karakter.

Kopnoten:
Ylang Ylang
Bergamot
Wierook
Hartnoten:
Iris
Lotus
Viooltje
Basisnoten:
Cederhout
Amber
Honduranische styrax
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten