Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

13 79
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Maserati

De geur +

La Martina Maserati ruikt naar de wilde natuur en wilde mannelijkheid

De mannelijke geur La Martina Maserati straalt levensvreugde, energie en kracht uit. Passend bij de collectie waarvoor de fabrikant bekend is en geïnspireerd door de Maserati sportwagenfabrikant en zijn indrukken, is deze geur tot in detail gebaseerd op de wensen en dromen die mannen Maserati met u associëren.

Ontembaar, wild en vol avontuur, leer, ceder en vetiver vormen samen een symbiose van mannelijkheid en geven vorm aan de wilde natuur van La Martina Maserati . In de topnoot opent La Martina Maserati zich een perfect mengsel van bergamot, mandarijn en cipres, waarbij de nuance al bij het aanbrengen zijn individuele en sterke aroma's presenteert. In het hart zijn salie en kamille kalmerende ingrediënten en verenigen zich harmonieus met het hoofd en de basis van La Martina Maserati . De basis en de ware magie van de geur, de wildheid en de ongetemde noot is samengesteld uit leer, vetiver en cederhout.

Zo wild en krachtig als een Maserati man, zo sterk en zelfverzekerd is de drager van La Martina Maserati en combineert zijn basisinstincten als een man met een unieke samenstelling van energie, avontuur en het pure verlangen naar verleiding.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Mandarine Orpur
Cypres Orpur
Hartnoten:
Klimop
Viooltje
Basisnoten:
leder
Vetiver
Suède
Cederhout
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten