Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Cuero

De geur +

Een unieke leerachtige geur

La Martina Cuero is de derde mannengeur van het Argentijnse sport- en luxelabel La Martina en betovert vooral met zijn taart en aantrekkelijke mannelijke geur. Degenen die de mode van de mode La Martina kennen zullen Cuero niet verbaasd zijn over de samenstelling van de geur, want de hoofdrol van de mannengeur speelt een aantrekkelijk lederen aroma. Cuero wat vertaald uit het Spaans betekent dat leer, heeft een bijzonder intense geur die niet wordt gebruikt in veel geuren. Maar door de speciale melange vindt het bittere leeraroma een speciale plaats in deze geur zonder opdringerig te zijn. Naast het lederen aroma, betovert de aantrekkelijk mannelijke geur ook met een veelheid aan andere akkoorden die perfect op elkaar zijn afgestemd.

De opening La Martina Cuero is een verfrissend aromatische topnoot van bergamot, citroen en lavendel. Al in de hartnoot krijgt de eau de toilette met styrax, cederhout en patchoeli zijn intens houtachtige en kruidige karakter, dat zich voortzet in de basisnoot bestaande uit coumarine, vanille en leer.

Hoewel La Martina Cuero de geur een bijzonder bitter karakter heeft, lijkt hij niet overbelast, maar eerder interessant en verfrissend anders. Misschien was dit wel de reden waarom de geurenster in La Martina Cuero 2010 tot één van de vijf finalisten in de categorie herenexclusieve geuren werd verkozen.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Lavendel
Hartnoten:
Styrax
Cederhout
Patchoeli
Basisnoten:
coumarine
vanille
leder
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten