Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

13 79
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Cuero

De geur +

Een unieke leerachtige geur

La Martina Cuero is de derde herengeur van het Argentijnse sport- en luxelabel La Martina en valt vooral op door zijn scherpe en aantrekkelijk mannelijke geur. Iedereen die bekend is met de mode van La Martina zal niet verrast zijn door de samenstelling van de geur van Cuero, want een aantrekkelijk leeraroma speelt de hoofdrol in de mannengeur. Cuero, wat uit het Spaans vertaald leer betekent, heeft een bijzonder intense geur die niet in veel geuren wordt gebruikt. Dankzij de speciale melange vindt het wrange leeraroma echter een speciale plek in deze geur zonder overheersend te zijn. Naast het leeraroma betovert de aantrekkelijke mannelijke geur ook met een veelheid aan andere akkoorden die perfect op elkaar zijn afgestemd.

La Martina Cuero opent met een verfrissend aromatische topnoot van bergamot, citroen en lavendel. De hartnoten van styrax, cederhout en patchoeli geven de eau de toilette zijn intens houtachtige en kruidige karakter, dat zich voortzet in de basisnoten van cumarine, vanille en leer.

Hoewel La Martina Cuero een bijzonder hard geurkarakter heeft, is de geur geenszins overladen maar juist interessant en verfrissend anders. Misschien was dit de reden waarom La Martina Cuero werd gekozen als een van de vijf finalisten voor de Duftstars parfumprijs in de categorie Exclusief - Mannen in 2010.

Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten