Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Cuero Woman

uitverkocht producten +

De geur +

Bloemen, elegant gebonden door leer: La Martina Cuero Woman

La Martina Cuero Woman is beschikbaar sinds 2010. De elegante vrouwengeur in de roze fles met lederen banderol en houten dop presenteert zich met een bloemige en leerachtige aanwezigheid.

De topnoot van La Martina Cuero Woman bestaat uit limoen, groene bladeren, roze peper, bergamot en witte perzik. Sandelhout en vetiver, roze lelietjes-van-dalen en jasmijn samba vormen de hartnoot, voordat de basis van amber, witte muskus en tabaksbladeren verschijnt.

De edele samenstelling is een van de meest populaire geuren van het Argentijnse label. La Martina Cuero Woman bewijst hoe goed leer, tabak en bloemen samengaan. En de parfumeurs zijn erin geslaagd om het fijne leer consequent te presenteren zonder zich op te dringen. Bovendien is het parfum, ondanks de vele bloemen, niet al te zoet, wat veel dames bevalt. De vrouwengeur is zacht, elegant, vrouwelijk, bloemig, maar ook fris en gewoonweg perfect voor alle seizoenen en alle gelegenheden. Het fijne kuilvoer zorgt ervoor dat u het zonder problemen op het werk La Martina Cuero Woman kunt dragen. Maar het beste is dat La Martina Cuero Woman het zeker niet mainstream is. Want hoewel veel mensen bekend zijn met sportmode, zijn de geuren van de Argentijnen nog steeds een fijne insidertip.

Kopnoten:
citrusgeuren
Hartnoten:
leder
witte bloesems
Basisnoten:
houtige geuren
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten