Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Martina Adiós Pampamia Hombre

De geur +

La Martina Adiós Pampamia Hombreist een nonchalante, zelfbewuste uitspraak voor moed en mannelijk passie. Een veelzijdige en fascinerende geur die jonge avonturiers, zoals doorgewinterde heren, onweerstaanbaar in vervoering brengt en de absolute aandacht trekt. Als een zacht briesje opent de zeer succesvolle compositie in de topnoot met een ongebruikelijk akkoord van floraal tot aquatische aldehyden, met een nughty hint van peper beige gemix. Het wordt gevolgd door een waterval van uitstekende specerijen en houtextracten, gecreëerd door de interactie van talloze wierookstokken.

In de hartnoot van La Martina Adiós Pampamia Hombre wordt de geur omgebogen naar de bloemelementen samengesteld uit zoete oranjebloesem en exotische ylang ylang ylang. Ze zorgen voor een prettig contrast met de kruidige onderdelen. In de basisnoot bepalen harsachtige noten van benzoïne, toluabalm en zachte vanille de verdere ontwikkeling van de geur. De aromatische en mannelijke geur La Martina Adiós Adiós Pampamia Hombre ontwikkelt een magische charisma en wordt door de dames vooral als aangenaam en onopvallend ervaren.

Kopnoten:
aldehyde
Peper
wierookstokjes
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Ylang Ylang
Basisnoten:
Benzoë
Tolubalsam
vanille
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor La Martina Adiós Pampamia Hombre met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Clefor1987
pittig

Voor iedereen die moe is van alle zoete geuren, hier een aanbeveling. In het begin een pepernoot die door vanille en lang lang wordt gebalanceerd. Een geur voor de volwassen, krachtige man.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten