Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Juicy Couture Peace, Love & Juicy Couture

De geur +

Frisheid voor lente en zomer

Het Eau de Parfum Juicy Couture Peace, Love & Juicy Couture is verkrijgbaar sinds 2010. De geur is bloemig en fris, maar brengt ook fijne groene noten die gewoon heerlijk passen bij de warme dagen van het jaar.

Parfumeur Rodrigo Flores-Roux creëert Juicy Couture Peace, Love & Juicy Couture met topnoten van appels, citroenen, zwarte bessen en hyacinten. De hartnoten zijn bloemig en verrukkelijk met magnolia, lindebloesem, klaproos, kamperfoelie en jasmijn. Muskus en iriswortels leiden de basis in en worden zacht afgerond door patchoeli.

De harmonieuze compositie van Juicy Couture Peace, Love & Juicy Couture komt er zonder ruwe kantjes vanaf. Het wil geen lansen breken met al zijn kracht, maar zich vleien in de harten van zijn dragers. Het Eau de Parfum is een echte allrounder met het potentieel om een signatuurparfum te worden, want het past net zo goed in het dagelijkse leven als 's avonds. De lichtheid en nonchalante elegantie maken Juicy Couture Peace, Love & Juicy Couture een ongelooflijk populaire geur. Het is vrouwelijk, past goed bij een jurk, jeans en overhemd of zelfs een chique zakelijke outfit, zelfs op weg naar de sportschool is het parfum altijd aanwezig.

Kopnoten:
Hyacint
Citroen
Zwarte Bes
Appel
Hartnoten:
Jasmijn
Magnolia
klaproos
Kamperfoelie
lindebloesem
Basisnoten:
Sandelhout
Patchoeli
wortelaroma's
Parfumeur:
Rodrigo Flores-Roux
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Juicy Couture Peace, Love & Juicy Couture met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Caminarthe
Erg lekker en bijzonder

Dit is een van de lekkerste parfums die ik ooit heb gehad. Ben blij dat ik het uiteindelijk heb gekocht. In de winkel vond ik het aan de prijzige kant, maar hier is de prijs prima.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten