Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Grès Cabotine

De geur +

Een groen en bloemrijk parfum

De geur Grès Cabotine dateert uit 1990 en heeft een vrouwelijke, groene en bloemige kant. De gevarieerde topnoot begint met groene noten, kassie, kruidige koriander, delicate oranjebloesem, sappige perzik, zoete pruim, zwarte bes en goudsbloem. Het hart presenteert zich met milde fresia, aromatische anjer, heliotroop, sierlijke hyacint, verse gember, bloemige iris, edele roos, betoverende jasmijn, fijne tuberoos, intense ylang-ylang en violet van een bloemzijde. Grès Cabotine wordt afgerond met een houtachtige en sensuele basis van elegante amber, intense muskus, kostbaar sandelhout, zwarte bes, exotische tonkaboon, romige vanille, civet, ceder en vetiver.

Grès Cabotine was al een zeer populaire geur onder veel vrouwen toen het voor het eerst werd uitgebracht. Dat is tot op de dag van vandaag niet veranderd, want het is nog steeds in veel baden.

De term cabotine komt uit het Frans en beschrijft een komiek. De typische drager van Grès Cabotine heeft veel humor, is zeer veelzijdig en sympathiek. Aan de andere kant wordt Grès Cabotine ook gekenmerkt door grote elegantie en geeft de drager een positieve uitstraling. De geur is geschikt voor de dag, mits discreet aangebracht. s Avonds kan het intenser zijn.

Kopnoten:
kassia
Groene Accenten
Koriander
Sinaasappelbloesem
Perzik
Pruim
Zware Aalbessen
Afrikaantje
Hartnoten:
Freesia
tuinanjer
Heliotroop
Hyacint
Gember
Iris
Jasmijn
Roos
Tuberoos
Viooltje
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
muskus
Sandelhout
Zware Aalbessen
Tonkaboon
vanille
Vetiver
Ceder
Civet
Parfumeur:
Jean-Claude Delville
Jaar van uitgave:
1990

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-79%1