Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Grès Cabochard

De geur +

Een spannende klassieker voor dames

Wanneer je Grès Cabochard voor het eerst tegenkomt, is het moeilijk voor te stellen dat dit parfum voor vrouwen al in 1959 werd gelanceerd. Gemaakt door Bernard Chant, een van de grootste parfumeurs van zijn tijd, Grès Cabochard heeft 21 verschillende aroma's. De 2019 herformulering weet het gevoel prachtig te herscheppen.

In de topnoot stoeien aldehyden met galbanum en salie. De hartnoot van Grès Cabochard is daarentegen volledig bloemig. Rozen, jasmijn en ylang-ylang zetten de toon. Tenslotte troeft de basis af met een bonte mengeling van zeer kruidige aroma's. Patchoeli, sandelhout, eikenmos en leer vormen hier samen een geweldig parfum met chypre-karakter.

Hoewel sommige van deze aroma's eerder in mannenparfums te vinden zijn, is Grès Cabochard een absoluut vrouwelijke geur. Oriëntaals en kruidig tegelijk, maar het is niet bedoeld voor zeer jonge vrouwen. Grès Cabochard is eerder gericht op succesvolle, zelfverzekerde vrouwen die precies weten wat ze willen. De drager van Grès Cabochard weet dat het leven geen ponyboerderij is, maar is in staat om het zo te maken. Voorzien van een buitengewone houdbaarheid en sillage, Grès Cabochard overtuigt alle dames die op zoek zijn naar het buitengewone en alleen het beste willen.

Kopnoten:
aldehyde
Galbanum
Salie
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Eikenmos
leder
Patchoeli
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-76%1