Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Goutal Le Temps des Rêves

De geur +

Een wandeling door de sinaasappelboomgaarden in Grasse

De betoverende geur van Annick Goutal Le Temps des Rêves is een eerbetoon aan een heel bijzondere stad. Grasse in Zuid-Frankrijk staat al eeuwenlang synoniem voor de wondere wereld van geuren en parfums als geen ander. Het zijn de geurige sinaasappelboomgaarden van de stad die parfumeurs tot op de dag van vandaag inspireren.

Het is dan ook geen wonder dat oranjebloesem centraal staat in Annick Goutal Le Temps des Rêves en op twee manieren de topnoten domineert. De olie die wordt gewonnen uit de bittere sinaasappel, ook bekend als neroli, heeft een heerlijk frisse geur die ook krachtig en bloemig is. Het lichte vleugje jasmijn geeft de geur zelfs een zeker exotisme.

In het hart voegt bergamot een zekere fruitigheid toe aan deze frisheid, die de topnoot perfect aanvult. Mirte zorgt voor een goede balans. De heldere, frisse geur doet denken aan eucalyptus en contrasteert op unieke wijze met de overheersende zoetheid, terwijl het heerlijk warme en sensuele sandelhout naar voren komt in de basisnoot. Samen met witte muskus zorgt de houtachtige geur voor een afgeronde finish. Het resultaat is een klassiek en elegant parfum dat je met één verstuiving doet dromen van de steegjes van Grasse.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Mathieu Nardin, Julie Massé
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten