Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

55 322
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gisada Ambassadora

De geur +

Een geur met een boodschap: Gisada Ambassadora

Het Zwitserse parfumhuis Gisada heeft een monument voor vrouwelijkheid gecreëerd met Gisada Ambassadora uit de Prestige-lijn. De exquise geur combineert sappige mandarijn met knapperige bosbes, vergezeld van groen viooltjesblad en een snufje roze peper. De hartnoot is waar de kracht van het vrouwenparfum zich ontvouwt: De witte bloesems van sinaasappel en jasmijn verenigen zich met fresia en vormen de kern van de glamoureuze geur. Kasjmierhout zorgt voor een nobel contrast met het bloemenvuurwerk. In de basisnoot voegt poedersuiker in combinatie met vanille romige zoetheid toe, terwijl muskus, sandelhout en vetiver de donkergroene tegenhanger vormen.

Gisada Ambassadora is gemaakt voor ambassadeurs van vrouwelijkheid. De geur oefent zijn aantrekkingskracht uit in het dagelijks leven en in de avonduren - voor vrouwen die hun vrouwelijkheid vieren.

De flacon van een parfum is het vlaggenschip. Het assortiment varieert van eenvoudige signatuurflacons tot rijkelijk versierde amforen. Voor Gisada Ambassadora heeft het label gekozen voor de gulden middenweg: De transparante glazen flacon doet denken aan de flaconontwerpen uit de jaren tachtig. De bolvormige fles is afgeplat als een zeshoek. Het gouden elixer is in harmonie met de sterke rode tint van de beschermdop en het etiket. Een klein gouden randje tussen de dop en de fles geeft het geheel een luxueus tintje. De flacon is een nostalgisch eerbetoon aan decennia geleden; aan een tijd waarin de geur meer waard was dan de verpakking.

Twee van de bekendste parfumeurs die werken voor Gisada zijn Andreas Wilhelm en Mark Buxton. Het is niet bekend of zij ook achter Gisada Ambassadora zitten. Andreas Wilhelm komt uit Zürich en staat bekend om zijn liefde voor experiment en zijn werk voor Sentifique, Perfume.Sucks en Zirbenlüfter. Zijn bekendste creatie is Ambassador van Gisada. Mark Buxton heeft zijn eigen label. De in Engeland geboren Parijzenaar staat bekend om zijn gedurfde parfumcomposities. Zijn doorbraak kwam met Comme des Garçon. Daarna volgden parfums voor Burberry, Chopard en Paco Rabanne. Voor Gisada creëerde hij Ambassador for Women.

De reclamecampagne van Gisada Ambassadora stuurt de zintuigen op een explosieve reis. In korte stukjes toont de video van dertig seconden de ingrediënten van de zoet-bloemige damesgeur in snelle opeenvolging en time-lapse. Een sinaasappelbloesem die bloeit. Paarse poedersuiker die verdwijnt in een stofwolk. Wat volgt is een aangename, langzame wandeling die de focus legt op fresiabloesem, kasjmierhout en vanillestokjes. Vanaf het podium klinkt een stem die in een paar woorden uitlegt waar Gisada Ambassadora voor staat: magisch, bloeiend, ontdekkend, vrouwelijk - de geur van een ambassadrice. De campagne van het parfum staat voor de intensiteit van de geurpiramide.

Kopnoten:
Mandarijn
Roze Peper
bosbes
Viooltjesblad
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Freesia
Jasmijn
kasjmierhout
Basisnoten:
Vetiver
vanille
Sandelhout
muskus
Poedersuiker
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten