Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

59 265
toepassen
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gisada Uomo

De geur +

Mannelijke elegantie voor de man van de wereld

In 2016 maakt het label Gisada zijn debuut in de wereld van de luxe parfums met Uomo. De mannengeur, die tegelijk met Gisada Donna verschijnt, is houtachtig en zoet. Het heeft een uitgesproken mannelijke uitstraling die de eigen stijl van het parfum perfect onderstreept.

Parfumeur Andreas Wilhelm geeft de Eau de Toilette Gisada Uomo een topnoot van Italiaanse citroenen, davana en gedroogde abrikozen. In de hartnoot verschijnen rozen, labdanum, blauwe regen en cederhout. Amber, mos, amber, suède, oud en chocolade vormen de opulente basis. De houdbaarheid van de Eau de Toilette Gisada Uomo overtreft die van sommige parfums en beveelt het parfum aan voor alle gelegenheden in het voorjaar, de herfst en de winter. Maar ook in de zomer is de mannelijke geur een uiterst populaire metgezel voor de goed verzorgde man op koelere dagen.

Want Gisada Uomo is elegant en expressief, heeft net dat ietsje meer en vraagt er gewoon om altijd en overal gedragen te worden. De combinatie van sterke mannelijke aanwezigheden met iets mildere aroma's getuigt van het vakmanschap van de parfumeur, die mannen een heel bijzondere nichegeur geeft. Luxueus en verre van een mainstream product, Gisada Uomo verrukt alle mannen die een fijne mannelijke geur willen dragen die hun eigen persoonlijkheid onderstreept.

Kopnoten:
gedroogde abrikoos
Italiaanse citroen
davana
Hartnoten:
Cederhout
blauwe regen
Roos
Labdanum
Basisnoten:
Amber
Ambra
chocolade
Mos
Suède
Oud
Parfumeur:
Andreas Wilhelm
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten