Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

59 265
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gisada Ambassador for Men

De geur +

Een ambassadeur voor de zoete

De mannengeur, die in 2019 wordt voorgesteld op Gisada Ambassador for Men, is zoet en fruitig, maakt indruk met een bovengemiddelde houdbaarheid en sillage en is bijzonder expressief. De ambassadeur voor mannen is, zoals de Duitse naam al doet vermoeden, het prachtige bewijs dat zoete geuren in de juiste combinatie ook perfect zijn voor mannen.

De Zwitserse meesterparfumeur Andreas Wilhelm geeft Gisada Ambassador for Men topnoten van groene mandarijn, viooltje, kardemom en appel. Zwarte peper, lavendel, mango, pioenroos en patchoeli vormen de hartnoot. De basis is harsachtig-zacht en wordt gevormd door mos, teak, amber, vanille en vetiver.

Gisada Ambassador for Men is een must voor iedereen die van fruitige en zoete geuren houdt. Maar zelfs degenen die niet van zoete geuren houden, raken in vervoering door Gisada Ambassador for Men. Het nobele, expressieve parfum is ongelooflijk draagbaar, toont een duidelijke aanwezigheid, maar dringt zich toch niet op met een te sterke mannelijkheid, maar boeit met verfijning. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze Eau de Parfum Spray altijd en overal de geschikte metgezel is. In je vrije tijd, op je werk, 's avonds, als je uitgaat en eigenlijk het hele jaar door. Net zoals een echte ambassadeur ook overal verschijnt.

Kopnoten:
Appel
Kardemom
groene mandarijn
Viooltje
Hartnoten:
Lavendel
Mango
Patchoeli
Zwarte Peper
Pinksterroos
Basisnoten:
Amber
Mos
teak
vanille
Vetiver
Parfumeur:
Andreas Wilhelm
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten