Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Declaré Herrenpflege

Declaré Herrenpflege kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Declaré Herenverzorging - voor scheren, gezicht en lichaam

De moderne man heeft al lang geleden gezichts- en lichaamsverzorging ontdekt, die verder gaat dan douchegel, aftershave en deodorant, voor zichzelf en hecht meer en meer belang aan een nette uitstraling. Voor mannen met een gevoelige huid die snel reageren op stress, omgevingsinvloeden of sterk geparfumeerde producten, heeft Men's Declaré Care producten ontwikkeld. Ze zijn zacht voor de mannenhuid en voorzien deze van speciale actieve bestanddelen voor meer weerstand, vooral na het scheren, wat veel van de (gevoelige) huid vraagt. Ze willen meteen een Declaré mannenverzorging kopen!

Ontdek het mannenverzorgingsassortiment online

Met zijn productassortiment voor mannen dekt het Zwitserse bedrijf alles wat een moderne, goed verzorgde man nodig heeft. En alle producten zijn speciaal samengesteld om aan de behoeften van de gevoelige huid te voldoen, zodat reiniging, scheren en verzorging irritatie, roodheid en jeuk tot een minimum beperken en tegelijkertijd de huid weerbaarder maken. Het assortiment aan herenverzorgingsproducten Declaré omvat de volgende gebieden:

-Scherpe scheermesjes en aftershave: Scherpe scheermesjes en nascheerbeurten kunnen de reeds gevoelige huid tijdens het scheren irriteren. De producten van Declaré - bijvoorbeeld het scheerschuim - verzorgen en kalmeren de huid al tijdens het scheren. Zachte nascheerbeurten zorgen vervolgens voor vocht en verzorging.

-Reiniging & verzorging: De Daily Energy Line reinigingsgel kan zowel voor de dagelijkse reiniging als specifiek voor de voorbereiding van het scheren gebruikt worden. Dit verwijdert roos en overtollige talg. Hydraterende crèmes en gels zijn beschikbaar om de huid te verzachten en intensief te ondersteunen.

-Anti-aging & Oogverzorging: Huidveroudering speelt ook een rol voor mannen. De anti-aging producten zijn verrijkt met belangrijke actieve complexen die bijzonder geschikt zijn voor de mannenhuid.

-Lichaamsverzorging & geuren vullen het assortiment Declaré verzorgingsproducten voor mannen aan. Ze zorgen niet alleen voor een verfrissende kick voor het begin van de dag, maar maken ook een verzorgd uiterlijk compleet. Of het nu gaat om douchegel, deodorant, lichaamsspray of eau de toilette: elke man bepaalt hoe hij wil. De geuren zijn ook ideaal als geschenk. Koop nu de Declaré mannenzorg online.

Voor een beter uiterlijk van de huid

Hoewel de man vaak tevreden is met slechts een paar verzorgingsproducten, zou men in ieder geval een aantal producten in de badkamerkast moeten hebben. Must-haves voor mannen zijn onder andere een vochtinbrengende gel of huidverzorgingscrème en een aftershave om de gezichtshuid te voorzien van de essentiële ingrediënten.

De After Shave Soothing Concentrate Declaré is een alternatief voor de klassieke aftershave. Het zeer effectieve concentraat kan direct na het scheren worden gebruikt als hulpmiddel, kalmeert de huid en zorgt voor een snelle regeneratie. Tegelijkertijd hydrateert en verbetert het de huidbarrière. Een hydraterende gel zorgt ook voor een intensieve verzorging die regelmatig en niet alleen voor het scheren gebruikt kan worden. Dit bevordert de weerstand elke dag en verbetert geleidelijk aan het uiterlijk van de huid.

Declaré Kopen van verzorging voor mannen is niet moeilijk

Mannen met een gevoelige huid hoeven niet langer te zoeken naar de juiste producten, omdat de Declaré verzorging voor mannen perfect is afgestemd op hun behoeften. Tegelijkertijd hoeft zelfs een gevoelig huidtype niet zonder de gebruikelijke scheer- of lichaamsgeur te gaan omdat het de huid kan irriteren. Alle producten Declaré compenseren de tekorten van de gevoelige huid en maken haar sterker tegen invloeden van buitenaf en stress.

Als u voor een goede prijs herenverzorging wilt bestellen, kunt u direct ons assortiment doorbladeren.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
3 147
toepassen
vandaag tot-41%1