Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chloé SeeByChloé Si Belle

De geur +

Een droom in roze en nog veel meer

2014 was het jaar waarin Chloé SeeBy Chloé Si Belle werd gelanceerd. De bloemige en frisse geur voor vrouwen is een limited edition waarin de plooirok-look van de flacon nog meer is benadrukt. Delicate rozetinten op het karton worden afgewisseld met zalm en onderbroken door helder glas.

Chloé SeeBy Chloé Si Belle is met recht een vrouwelijk en romantisch eau de parfum. In de topnoot van Chloé SeeBy Chloé Si Belle ontmoet neroli, geoogst in de ochtend, berkenbladeren. Oranjebloesem verschijnt ook in de hartnoot, waar het zich combineert met gardenia. Witte muskus is de solist in de basisnoot, die de zachte, frisse en bloemige noten perfect afrondt.

Louise Turner en Nathalie Gracia-Cetto zijn verantwoordelijk voor deze creatie, die wordt geproduceerd door Coty. De levensduur en sillage van Chloé SeeBy Chloé Si Belle zijn bovengemiddeld en zijn olfactorisch net zo spannend als de fles visueel verbluffend is met zijn mix van klassiek en modern. De delicate Chloé SeeBy Chloé Si Belle kan het best gedragen worden in de lente of zomer. Het is perfect voor zowel vrije tijd als werk en kan eigenlijk elke dag gedragen worden als je dat wilt.

Kopnoten:
Neroli
berkenschors
Hartnoten:
Gardenia
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
witte muskus
Parfumeur:
Nathalie Gracia-Cetto, Louise Turner
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten