Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chloé Roses de Chloé

De geur +

Chloé Roses de Chloé, de bloemig-frisse geur voor vrouwen

Geïnspireerd door de rozentuinen in Parijs, Chloé Roses de Chloé is een van de bekendste geuren van het Franse modehuis. De vrouwengeur is beschikbaar sinds 2008 en wordt aangevuld met varianten zoals Eau de Parfum Intense, Eau de Toilette en een beperkt aantal edities. Het rozenboeket wordt aangevuld met frisse topnoten van bergamot, dragon en lychee.

Dit geeft de florale geur een verfrissende component en een licht picy flavor. De hartnoten zijn rozen uit Damascus en magnolia, waardoor de klassieke bloemengeur een beetje jonger en moderner wordt. Cederhout balanceert en geeft opnieuw een interessant nuance.

White Mosquito en Amber dienen als basis, die zorgen voor warmte en lange levensduur van het parfum. Rozen zijn een van de klassieke parfums voor damesparfums en Roses de Chloé is verrijkt met een aantal ongewone nuances die de klassieker een interessant nieuw boeket geven. Op deze manier krijgt de gehele essentie iets heel bijzonders - het success recept van de geur - heel anders.

Kopnoten:
Bergamot
Hartnoten:
damascena-roos
Magnolia
Basisnoten:
witte muskus
Amber
Parfumeur:
Michel Almairac, Mylène Alran
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chloé Roses de Chloé met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Bern1964
superbeslissing!

Ik experimenteer graag met parfums en dit is mijn laatste probeerseltje. Hou van aparte geuren die niet iedereen heeft. Ik moet even wennen maar ben heel blij dat ik dit parfum heb gekocht. Zal het zeker opnieuw aanschaffen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten