Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chloé L'Eau de Chloé

De geur +

Chloé L' Eau de Chloé, de frisse bloemige geur voor vrouwen.

L'Eau de Chloé is de nieuwe natuurlijke vrouwengeur van Chloé, die met zijn bijzonder zachte en delicate aroma's betovert. De Eau de Toilette Spray is een geurvariant van de populaire vrouwengeur Chloé van Chloé, die in 2010 werd gelanceerd. De geur is ontwikkeld door de beroemde Franse parfumeur Michel Almairac, die bekend staat om zijn buitengewone vrouwelijke geurcreaties.

L'Eau de Chloé wordt gekenmerkt door een bijzonder lichte geur van bloemenaroma's. Het karakteristieke chypre karakter voegt sensualiteit toe aan de geur van de vrouw. Eau de Chloe opent met een topnoot van verfrissende citrusnoten die een bijzonder natuurlijke geur brengen.

In de hartnoot zorgen aroma's van verschillende rozenblaadjes voor een vrouwelijke lichtheid en frisheid. De samenstelling wordt gecompleteerd door een basisnoot van patchoeli, die niet alleen warmte toevoegt, maar ook verleidelijk romige noten aan de geur. L'Eau de Chloé Chloé is een bijzonder natuurlijke geur voor vrouwen, waarvan de lichtheid en sensualiteit de drager een aangenaam verleidelijk gevoel geeft.

Kopnoten:
citrusgeuren
Hartnoten:
Roos
Basisnoten:
Patchoeli
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chloé L'Eau de Chloé met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Replads
Chloé L'Eau de Chloé

Chloé is een van mijn favoriete merken. Ik gebruikte het vroeger al toen ik klein as door stiekem van mijn moeder wat te lenen. Nu gebruik ikzelf verschillende producten van Chloé waarbij dit mijn favoriet is.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten