Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chloé Fleur de Parfum

De geur +

Fleur de Parfum, de frisse bloemige geur van Chloé voor vrouwen

Een parfum genaamd Chloé Fleur de Parfum roept associaties op van levendige romantiek, zorgeloosheid, een wandeling door een glooiende bloemenweide. En de geur stelt deze verwachting niet teleur - maar voegt er een diepte aan toe zonder welke geen enkele compositie het Franse couturehuis verlaat. Het volumineuze boeket dankt zijn glans aan de concentratie op het gebruik van de hartessenties van de roos en zijn metgezellen. Op deze manier wordt een intensiteit bereikt die van binnenuit schijnt zonder opdringerig te worden.

De subtiele verfijning van Chloé's Fleur de Parfum wordt ingeluid door een frisse, matte groene tint: de verkwikkende uitstraling van verbena. Het pulserende rozenhart van de geur ontvouwt zich als een kelk in de dauw van de dageraad, wint aan intensiteit en lijkt te dansen in zijn uitbundigheid. Als prima ballerina wordt de roos begeleid door de kersenbloesem, waardoor het een licht fruitige nuance krijgt. Het duo beweegt zich lichtvoetig en delicaat over het parket, betovert met natuurlijke elegantie en betovert met harmonieuze pirouettes. De dans wordt gedragen door melkachtige amandelnoten in de basis.

Chloé Fleur de Parfum is een diep vrouwelijke geur, delicaat en levendig, maar het bevat ook een zelfbewuste, sensuele component. De vrouw die door de bloeiende bloementuin zwerft in de zon draagt geen katoenen jurk met speelse linten, maar kostbare zijde en kant.

Kopnoten:
ijzerhard
Hartnoten:
Roos
kersbloesem
Basisnoten:
Amandel
Parfumeur:
Michel Almairac, Mylène Alran
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten