Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het geheim van het succes van Chloé Signature is de vele bloemenaroma's, waarvan het heerlijke aroma doet denken aan een boeket verse bloemen - een waar vuurwerk van geuren!

Chloé Signature verovert al jaren de hele geurenwereld. Het parfum is nu een klassieker onder de vrouwengeuren geworden.

Chloé Signature kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Chloé Signature ruikt naar een delicaat boeket

Met zijn sierlijke karakter en unieke en onderscheidende geur nam Chloé Signature, uitgebracht in 2008, de wereld van de dames stormenderhand in beslag. Doorslaggevend voor de kenmerkende en unieke geur van Signature Chloé is het gebruik en de combinatie van verschillende bloemaroma's om prachtige boeketten te creëren.

Zelfs in de topnoot van Chloé s Signature geur, combineren krachtige pioenrozen met heerlijke fresia's en fruitige lychee om een extravagante opening te creëren. In het hart van Chloé Signature, een prachtig boeket van rozenblaadjes, lelietjes-van-dalen en Caribische magnolia-bloesems boeit. De Signature Chloé geur wordt Chloé vervolgens afgerond met kruidig cederhout en een vleugje delicate muskus, wat de geur zijn verleidelijke kant geeft.

Het aura van het parfum komt niet toevallig. Het label zelf staat al lang bekend om zijn heerlijke geuren. Dus Chloé s creaties hebben meestal iets meisjesachtigs, wat wordt veroorzaakt door de combinatie van bijzonder lichte ingrediënten. Vooral de bloemenakkoorden creëren een aura die elk afzonderlijk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op de voordeligste manier benadrukt.

Daarnaast is er een grote portie Franse charme, die tegelijkertijd fris en verleidelijk is. Met zijn mengeling is de creatie allang een internationale klassieker geworden.

Kopnoten:
Freesia
Lychee
Pinksterroos
Hartnoten:
witte roos
Gardenia
rozenknop
Basisnoten:
Ceder
Amber
Parfumeur:
Michel Almairac, Amandine Clerc-Marie
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chloé Chloé Signature met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar van Tindiand
Geweldig

De combinatie van het parfum en de heerlijk ruikende body lotion laat je NOG LANGER goed ruiken. Een mooie set die je ook mooi cadeau kunt doen. Geleverd in een zeer mooie decoratieve doos.

Commentaar van Elly
Fantastische geur

Deze geur ruikt heerlijk. Hij blijft lang hangen waardoor je hem de hele dag ruikt. Het is een bescheiden geur niet overheersend. Chloe geeft me een goed gevoel. Het is een geur die bij verschillende type mensen past. Het is mijn favoriete eau de parfum.

Commentaar van Dity1966
Chloe Chloe

Heerlijke geur, maar blijft niet heel lang hangen. Het is net alsof hij opeens weg is, en dan uren later ruik je hem opeens weer. Verassende geur in elk opzicht.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chloé Signature in vergelijking met de SRP
vandaag tot-60%1