Geen resultaten resultaat: resultaten:

Chloé Signature verovert al jaren de hele wereld van geuren. Het parfum is al een klassieker onder de vrouwengeuren geworden.

Het geheim van het succes ligt in de vele bloemenaroma's, waarvan de heerlijke geur doet denken aan een boeket verse bloemen. Chloé Signature is een echt vuurwerk van geuren!

Chloé Signature kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Chloé Signature ruikt naar een delicaat boeket

Met zijn sierlijke karakter en unieke en onderscheidende geur karakterChloé Signature , uitgebracht in 2008, nam het de dames door storm. De beslissende factor voor de kenmerkende en unieke geur van Chloé's Signature Fragrance is het gebruik en de combinatie van een grote verscheidenheid aan bloemaroma's om prachtige boeketten te creëren.

Al in de topnoot van Chloé's signatuurgeur worden sterke pioenen gecombineerd met zoete fresia's en fruitige lychee om een extravagante start te creëren. Chloé Signature In het hart van het Caribisch gebied, een prachtig boeket rozenblaadjes, lelietjes van de vallei en magnolia's bloeien. De Chloé signatuurgeur wordt vervolgens afgerond met kruidig cederhout en een vleugje delicate musk, wat de geur zijn verleidelijke kant geeft.

De uitstraling van parfum is geen toeval. Het label zelf staat al lang bekend om zijn heerlijke geuren. De creaties van Chloé hebben meestal ook iets meisjesachtigs, wat wordt veroorzaakt door de combinatie van bijzonder lichte ingrediënten. Met name de bloemenakkoorden zorgen voor een aura die elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid in het grootste voordeel benadrukt.

Daarnaast is er een groot deel van de Franse charme, fris en verleidelijk tegelijk. Met zijn mix is de creatie al lang een internationale klassieker geworden.

Kopnoten:
Freesia
Lychee
Pinksterroos
Hartnoten:
Witte roos
Gardenia
Rosebud
Basisnoten:
Ceder
Amber

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chloé Chloé Signature met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar Anneke Meuleman van 27. november 2014
helemaal verliefd op deze geur, heerlijk!

de zachte, bescheiden en toch nadrukkelijke geur! Ik deed hem op en had meteen de klik. Yes! Elegant vrouwelijk flesje. Beetje prijzig is. Maar je krijgt wel waar voor je geld.

Commentaar Tindiand van 25. september 2014
Geweldig

De combinatie van het parfum en de heerlijk ruikende body lotion laat je NOG LANGER goed ruiken. Een mooie set die je ook mooi cadeau kunt doen. Geleverd in een zeer mooie decoratieve doos.

Commentaar Dity1966 van 13. september 2014
Chloe Chloe

Heerlijke geur, maar blijft niet heel lang hangen. Het is net alsof hij opeens weg is, en dan uren later ruik je hem opeens weer. Verassende geur in elk opzicht.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-47%1