Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-43%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chloé Signature Rose

De geur +

Chloé Chloé Signature Rose - een fijne, natuurlijke roos zonder kunstmatige stoffe

De geurserie Chloé Chloé Signature Rose is gewijd aan de roos als symbool van een elegante, veelzijdige vrouw. In twee geuren laat de prachtige bloem twee van haar vele gezichten zien. De Naturelle Eau de Parfum Spray uit 2021 laat een frisse roos bloeien. De bloemblaadjes zijn nat, het omringende gazon vers gemaaid, de houtachtige basis expressief. Rose Naturelle Intense is een intens parfum dat de roos omringt met citrus, romige en houtachtige geurnuances. Het straalt tijdloze elegantie uit en laat de zachte kant van de roos zien. Beide geuren zijn gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten, zijn veganistisch en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of filters.

Op weg naar meer duurzaamheid heeft Chloé niet alleen de formules van de Chloé Chloé Signature Rose lijn herwerkt om zo natuurlijk mogelijke stoffen te gebruiken. De kenmerkende flacon van de collectie heeft ook een nieuwe look. Net als bij de geuren is het vorige ontwerp herkenbaar. Het transparante, geribbelde glas draagt de naam Chloé op de bovenrand. Een zilverkleurige spraykop wordt beschermd door een transparante, brede en ronde dop. De strik en de verpakking zijn lichtgroen voor Eau Naturelle en intens donkergroen voor Rose Naturelle Intense.

De Chloé Chloé Signature Rose Naturelle Eau de Parfum is geschreven door de oude meester Michel Almairac, die ook de uiterst succesvolle signatuurgeur van het huis Chloé creëerde in de versie van 2007. Het DNA van dit parfum zit ook in Eau Naturelle, net als de buitengewone vrouwelijke elegantie. Voor het Naturelle Intense Eau de Parfum nam Chloé Alexis Dadier in de arm, senior parfumeur bij IFF. Hij is gespecialiseerd in natuurlijke geuren. Een andere creatie van Dadier op basis van natuurlijke ingrediënten is Sea Daffodil van Jo Malone.

De reclamecampagne voor Chloé Chloé Signature Rose omvat productfoto's en promotiefilmpjes. In één film zien we een jonge vrouw, geportretteerd door actrice Lucy Boynton, die een wijd wit gewaad draagt en de natuur uitroept als de bron van haar kracht en inspiratie. Hier zit ze op een majestueuze boom, lacht met vrienden op een picknickkleed in het gras, schommelt op een boomschommel. De zwart-wit film benadrukt het belang van duurzaamheid en toont tegelijkertijd een vrolijke, sterke vrouw die zich bewust is van haar verantwoordelijkheid.

Kopnoten:
sukadevrucht
zwarte-besknop-absolue
Hartnoten:
Bulgaarse roos
Marokkaanse neroli
Basisnoten:
Cederhout
kruidje-roer-mij-niet absolue
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten