Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Aveda Pflege

Aveda Pflege kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Aveda - Zorg van de natuur voor gezicht en lichaam

Diep effectieve verzorging, echt welzijn, tastbare schoonheid en zintuiglijke ervaringen - de natuurlijke cosmetica van Aveda met ayurvedische invloeden brengen zowel de huid in het bijzonder als holistisch lichaam, geest en ziel in balans. Met formuleringen van geselecteerde bloemen- en plantenextracten en etherische oliën in combinatie met traditionele Indiase geneeswijzen, biedt de aromatologie en de moderne wetenschap zowel Aveda natuurlijke gezichtsverzorging als lichaamsverzorging voor vrouwen en mannen.

Op het gebied van huid- en lichaamsverzorging hebben wij Aveda natuurlijke verzorgingsproducten ontwikkeld die zijn afgestemd op de behoeften van de huid, maar ook op stemming, uitstraling en individuele verzorgingsdoelen. Van dagelijkse reiniging en verzorging, massageoliën, huidbescherming en huidverzorgingsbehandelingen tot het ontwaken, zintuiglijk verwennen van natuurlijke aroma's en verzachtende verzorging, schoonheids- en wellnessrituelen, Aveda biedt een groot aantal verschillende producten in verschillende zorgseries. Hier vindt u de natuurlijke en verwennende Aveda zorg online. Vitale schoonheid en uitstraling van binnen en buiten voor elk huidtype met de krachten van de natuur!

Aveda Verzorging - natuurlijke huidverzorging van top tot teen

Natuurlijk gevoed en een mooie, levendige uitstraling holistisch. Aveda biedt verzorgingscosmetica voor het hele lichaam van top tot teen, gebaseerd op de millennia oude kennis van de traditionele Indiase geneeskunst Ayurveda. Deze verzorgingslijn omvat gezichtsverzorging inclusief oog- en lipverzorging, lichaamsverzorging inclusief hand- en voetverzorging en bescherming tegen de zon.

De gezichts- en lichaamsverzorging is gericht op de meest uiteenlopende individuele behoeften. Aveda biedt speciaal aangepaste verzorgingsproducten aan die voldoen aan de bijbehorende eisen. Het merk natuurlijke cosmetica biedt bijvoorbeeld in de gezichtsverzorging a:

droge huid een intensieve hydraterende verzorging

een vette huid een talgregulerende verzorging, die zorgt voor een nieuw evenwicht

huid die lijdt aan acne en onzuiverheden een opruimende verzorging

geïrriteerde huid een kalmerende verzorging

Veroudering van de huid een verstrakkende, verstevigende en gladmakende anti-verouderingsverzorging

bleke, vermoeide en gestresste huid nieuwe energie en verbeterde uitstraling

gestresste huid een regenererende verzorging

In persoonlijke hygiëne:

Huidverzorging volgens lichaamsgebieden en -behoeften

Ontlasting en vermindering van de sporen

Schoonheidsverzorging met voedingsstoffencomplexen en stemmingsopwekkende aroma's

Verkwikkende en stimulerende natuurlijke producten

Kalmerende verzorging

Ontspanningszorg voor gespannen, pijnlijke spieren

Kracht, gezondheid, welzijn en evenwicht volgens chakra en zijn energiecentra in het lichaam

Reinigen, scrubben, voeden, verzorgen, reguleren, beschermen, stimuleren en verwennen zijn slechts enkele van de Aveda verzorgingsproducten die in het assortiment zijn opgenomen:

Reinigingsproducten zoals gels en zepen

Schildproducten

Toner

Lotions en crèmes

Serums en concentraten

Maskers

Verzorgings- en massageoliën

Etherische oliën

Huidnevels

Badoliën en badzout

Theeën

Accessoires zoals een gezichtsborstel

De individuele formuleringen van de Aveda -Care producten zijn niet alleen samengesteld uit waardevolle en effectieve bloemen- en plantenextracten, maar bevatten ook stimulerende natuurlijke aroma's die een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn.

Aveda Zorg kopen - Serie en producten

Aveda biedt een reeks specifieke huidverzorgingsreeksen en -producten voor het gezicht, het lichaam en de zintuigen. Elke serie volgt een specifiek concept en gaat soms gepaard met uitgebreide zorg. Deze verzorgingscosmetica Aveda kunnen individueel, als supplement, gecombineerd of in combinatie met verzorgings- en wellnessrituelen worden gebruikt. De volgende zorgcollecties behoren tot het Aveda -zorgassortiment:

Gezichtsverzorgingsserie

Botanical Kinetics biedt een uitgebreid huidverzorgingsgamma dat werkt met de vitaliserende energie van planten en deze overbrengt op de huid. Normale, droge, gevoelige of vette huid, deze collectie heeft de juiste verzorging voor elk huidtype. Daarom worden hier verschillende planten gebruikt, afhankelijk van de verzorgingseisen. Verder worden ingrediënten als voedingsrijke algen in verzorgingsproducten zoals de Hydrating Treatment Lotion en klei, toermalijn of salicylzuur in peeling producten zoals de Skin Refiner gebruiktAveda . De cosmetica variëren van gezichtsreinigers en peelings tot toners en maskers en lotions en crèmes. Ook inbegrepen is een oogverzorgingsproduct, de Energizing Eye Cream, dat gebruik maakt van een plantaardig energiecomplex, zoethoutwortels en koffie-extracten om donkere kringen onder de ogen te verminderen.

De Tulsara huidverzorgingslijn laat de huid van alle soorten stralen en opent de traditionele schoonheidsrituelen. De verzorgingscosmetica zijn gebaseerd op geavanceerde wetenschap, Ayurveda en ingrediënten die voor 97% natuurlijk zijn. De Tulsara verzorgingscollectie biedt crèmes, verzorgingsoliën, verzorgingsmaskers, concentraten en nachtverzorgingsproducten inclusief oogverzorging. De Tulsara Concentraten Firm, Calm en Bright zijn zeer geconcentreerde behandelingen die, afhankelijk van het serum, een stevigere, stevigere, stralende en ontspannen gezichtshuid produceren. Een dagelijks Ayurvedisch verzorgingsritueel is het Radiant Awakening Ritual. Hier wordt het gezicht inclusief hals en decolleté droog geborsteld met een gezichtsborstel - bij voorkeur de Tulsara Radiant Facal Dry Brush. Dan wordt de stralingsbloemenolie in de huid gemasseerd. Hierdoor komen spanningen vrij, worden subliminale energieën opgewekt, wordt de microcirculatie gestimuleerd en wordt de huid gerevitaliseerd en gevoed, wat resulteert in een stralend uiterlijk.

De Outer Peace serie helpt bij het verwijderen van talg en onzuiverheden van de vette, verstopte huid. De huid wordt weer helder. Het Outer Peace Cleansing Foam is een zacht schuim dat tot diep in de poriën reinigt. Krachtige plantenextracten voeden de huid zonder haar uit te drogen of te irriteren.

Persoonlijke verzorging

Het Beautifying-gamma van lichaamsverzorgingsproducten verfraait de huid en voorziet haar van rijke voedingsstoffencomplexen, terwijl een combinatie van biologische plantaardige oliën een verzachtende werking heeft, zoals olijfolie, distelolie en sojaolie. De zintuigen worden verwend met een aroma van rozemarijn, bergamot, lavendel en andere bloemen- en plantenextracten die de stemming opfleuren en inspireren. Deze verzorgingscollectie bevat reinigingsoliën, lichaamscrèmes, body peelings en verzorgende oliën zoals de Beautifying Composition Oil voor lichaam en hoofdhuid voor het masseren in of voor baden.

De verzorgingsserie Chakra biedt met de Pure-Fume-Mists zeven verzorgingssprays voor het lichaam, die een evenwichtig leven bevorderen. Deze producten staan voor de zeven chakra's als roterende energiecentra in het menselijk lichaam, die volgens de Indiase genezingsleer een effect hebben op de gezondheid, het welzijn en de schoonheid. Met zijn lichaamssprays van pure bloemen- en plantenextracten en etherische oliën brengt de verzorgingsserie de chakra's en het lichaam weer in balans en harmonie. Zo geeft chakra een gevoel van aarding (nr. 1), rijkdom (nr. 2), intentie (nr. 3), harmonie (nr. 4), expressiviteit (nr. 5), empathie (nr. 6) en wijsheid (nr. 7). Elke chakraspray kan op elk gewenst moment op de huid van het lichaam worden gespoten. Het is ook geschikt voor yoga en meditatie.

Gestresst en gespannen door het dagelijks leven en de omgeving? Dan is de lichaamsverzorgingsreeks Stress-Fix precies goed. Deze collectie biedt Aveda een verzorging die helpt om stress te verminderen en te ontspannen. Verrijkt met een aromatische formule, gemaakt van de essentiële oliën van lavendel, lavendel en salie, brengen de producten rust en evenwicht in het lichaam en de zintuigen. Tegelijkertijd zorgen de verzachtende ingrediënten voor reiniging en verzorging. De Stress-Fix serie bevat een aromatische verzorgingsolie voor lichaams-, hoofdhuid- en verzorgingsbaden, maar ook reinigingsoliën, lichaamscrèmes, bodylotions, badzout en een concentraat dat ook ideaal is voor gebruik als rollerball op reis.

Verdere zorgreeksen

Aveda biedt onder andere een reeks andere lichaamsverzorgingsproducten aan:

Alle Sensitve

Koeling

Rozemarijn Munt

Shampure

Kersenamandel

Hand- en voetverzorgingsserie: Handreliëf, Voetreliëf

Bescherming tegen de zon: Dagelijkse Lichtbewaking

Mannen zorg: Mannen Pure-Formance

Elke Aveda -zorg kan individueel worden gerangschikt volgens de persoonlijke behoeften.

Aveda -Koop zorg online aan en geniet van aromatherapie

De gezichts- en lichaamsverzorging van Aveda is verrijkt met vele producten met Pure-Fume aroma's. Ze zijn speciaal aangepast aan het effect en de toepassing van de individuele natuurlijke cosmetica en zorgen niet alleen voor aangename begeleidende geuren. Met de genezende kunst van de aromatologie geëxtraheerd, gedistilleerd en geformuleerd uit pure essences van bloemen en planten volgens hun respectievelijke geest en essentie, hebben deze ook aromatherapeutische eigenschappen op basis van de Ayurveda. Dit zijn unieke complexe samenstellingen Aveda die door gespecialiseerde parfumeurs en deskundigen in de eigen Botanische Aroma Laboratoria van het bedrijf zijn gemaakt en geproduceerd. De kunstig samengestelde aromamixen leiden de zintuigen op een zintuiglijke reis en dragen bij aan de zorg en aan het bereiken van welzijn en innerlijk evenwicht. Schoonheid die ook te voelen is.

Schoonheid, gezondheid en welzijn - zorg goedkoop kopen Aveda

Aveda opent ook een zeer speciale natuurlijke cosmetica in de gezichts- en lichaamsverzorging. De ayurvedische genezingskunst en de kracht van de natuur zijn in elk verzorgingsproduct direct en blijvend merkbaar. Een gerichte verzorgingsbehandeling, dagelijkse schoonheids- en verzorgingsrituelen of een ontspannende, balancerende aromatherapie, elke toepassing van deze natuurlijke cosmetica zorgt voor een sensuele en kalmerende wellnessbeleving. Met ayurvedische remedies uit bloemen- en plantenextracten in diep werkende recepten van Indiase genezingskunsten in wetenschappelijk verantwoorde ontwikkelingen, biedt de wonderbaarlijke Aveda -zorg de beste zorgresultaten op het gebied van gezondheid, schoonheid, charisma en welzijn. Echte schatten voor holistische zorg!

vandaag tot-31%1