Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Gardenia Rattan

De geur +

Aerin Gardenia Rattan: Verfrissend, luxueus en sensueel als een zomerdag aan zee

De Gardenia Rattan van Aerin Lauder uit 2013 is verfrissend licht en bloemig-vrouwelijk. Heerlijk en hemels, de entree van deze zomerse geur vangt de frisse zeebries van een kustlijn waar maritieme noten samensmelten met de prikkelende geur van bloemen.

Het hart van Aerin Gardenia Rattan is een wit boeket van tuberoos, groene gardenia en tropische tiarebloem. Dit delicate boeket wordt afgerond door een bed van warme ambernoten. Deze geur is net zo verfrissend, luxueus en sensueel als een dag aan zee!

Estée Lauder kleindochter Aerin Lauder presenteerde de Aerin Gardenia Rattan als een van de eerste vijf geuren in haar Aerin geurcollectie. In 2013 omvatte deze ook de geuren Amber Musk, Evening Rose, Ikat Jasmine en Lilac Path, die elk de individuele flair van de jonge parfumeur voor lifestyle, luxe en sensualiteit onthullen.

"Gardenia Rattan is een geur als een perfecte zomerdag met aangenaam warme zonneschijn, een prachtige zee en verse bloemen," onthult Aerin Lauder. Ze koos dit decor omdat deze momenten haar emoties en herinneringen gaven, die ze uitdrukt in haar lichte, sensuele compositie. Aerin Gardenia Rattan is perfect om te genieten van zorgeloze zomerdagen op het strand of in de tuin!

Basisnoten:
maritieme geuren
Gardenia
Tuberoos
tiaré
Amber
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten