Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Prachtige geuren voor een warm thuis

Yankee Candle Housewarmer is er in een variëteit van klassieke, bloemige, kruidige en seizoensgebonden nuances. Met hun hoogwaardige ingrediënten stralen de geurkaarsen een sierlijke flair uit in huis en appartement en hebben ze een positief effect op het welzijn.

Een Yankee Candle Housewarmer zorgt voor harmonie en een stijlvolle sfeer. De kamergeur kan aangepast worden aan de stemming, de levensstijl of het seizoen. De natuurlijke geuren maken van de woonkamer een oase van ontspanning, de badkamer een wellnessruimte en de slaapkamer met een Yankee Candle Housewarmer een romantische en zeer gezellige plek. De geuren voldoen aan hoge eisen en zijn zeer delicaat, persoonlijk en een hoogtepunt voor de romantische en harmonieuze sfeer in alle kamers.

De glazen flacons zijn transparant en lijken op kruidenglazen in een elegant design. De kleur van een Yankee Candle Housewarmer is zichtbaar door het transparante glasontwerp en maakt een decoratief interieurontwerp mogelijk. De ronde glazen lopen naar het deksel toe taps toe en zijn geperfectioneerd met een stevige sluiting van transparant glas.

Op de voorkant staat een label met de naam van het parfum. Het is ontworpen in de kleur van de Yankee Candle Housewarmer wax. Een zeer elegant ontwerp, dat een blikvanger wordt in huis en appartement.

Er is geen gerichte reclamecampagne voor de gracieuze geuren van de Yankee Candle Housewarmer. Het is ook niet nodig, omdat de kamergeuren voor zich spreken en emoties oproepen. Geen enkele video of afbeelding kon de sfeer weergeven die ontstond toen een geparfumeerde kaars uit de serie Yankee Candle Housewarmer werd aangestoken, waarbij de ruimte en de emoties van de bewoners werden benut. Als er een campagne was, zou het een brandend vuur in de open haard in een royaal bemeten, representatieve ruimte tonen, die de aandacht op de Yankee Kaars Huiswarmer geparfumeerde kaarsen vestigt. De familie zit in de fauteuil en op de banken, leunt achterover en vertelt over de ervaringen van de dag. Maar een uitstapje naar het Middellandse Zeegebied is ook denkbaar in combinatie met een advertentie voor Yankee Candle Housewarmer.

De integratie van de fijnste aroma oliën verspreidt een charmant aroma dat doet denken aan een wandeling in een majestueus park of een romantische reis met uw partner bij zonsondergang. Met uw eigen fantasie kunt u zich onderdompelen in een wereld waarin de geur inspireert en wensen aan de oppervlakte brengt, betovert en u laat genieten van het leven in pure luxe.

Yankee Candle is een gerenommeerde producent van geurkaarsen in het luxesegment en is gevestigd in de Verenigde Staten. Elke Yankee Candle Housewarmer is met de hand gemaakt en is onderworpen aan de strenge controle van ervaren parfumeurs en ontwerpers, die niet alleen de kwaliteit, maar ook het effect van de geuren testen en alleen een Yankee Candle Housewarmer waarderen als de geur en de prestaties van de kaars voldoen aan de hoge eisen. Welke parfumeurs de fabrikant hun creatieve flair geven en betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van de Yankee Candle Housewarmer blijft een geheim en wordt niet onthuld door de ontwerper van de kaarsen. Maar het concept werkt en met de Yankee Candle Housewarmer heeft het al lang zijn weg gevonden over de vijver en in de winkels in Europa.

Yankee Candle is al vele jaren de toonaangevende fabrikant en leverancier van geurkaarsen die betoveren met natuurlijke nuances en echt geurende oliën en een hommage zijn aan het gezellige en harmonieuze huis.

Vier keer per jaar verschijnen nieuwe geuren, waardoor een Yankee Candle Housewarmer altijd een seizoensgebonden keuze is of een knus huis met compleet nieuwe smaken. De fabrikant lijkt precies te weten wat belangrijk is in het huis en appartement en hoe je een plek van ontspanning en wellness te creëren.

meer Yankee Candle: