Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

17 109
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sober Mercury No. 80

uitverkocht producten +

De geur +

sober Mercury No. 80: Ecstasy ontmoet sensualiteit

Fris, extatisch en sensueel tegelijk: zo vat de uniseksgeur Mercury No. 80 zichzelf op. De moderne compositie van het Berlijnse merk sober is houtachtig-fris en boeit met zijn expressieve boeket: frisse grapefruit ontmoet een hartnoot van jasmijn en laurier, terwijl warme hout- en patchoeli-ambernuances de sensuele basis vormen. Energiek maar onopvallend, sober Mercury No. 80 is ideaal voor ontspannen dagen het hele jaar door! Delicate, frisse grapefruitaroma's, omlijst door maritieme noten, vormen de entree van sober Mercury No. 80. Verrassend genoeg gaat het bouquet van de geur over in zachte, verleidelijke jasmijnnuances, omlijst door aroma's van laurier. Warm hout en amber, afgerond met een vleugje sensuele patchoeli, vormen het zachte geurbed. Het bevat aards, rokerig guaiac hout en sensueel, kruidig eikenmos, dat zijn renaissance viert in de basis van buitengewone designgeuren.

Het cosmeticalabel Sober gaat volledig voor zijn Clean Care-filosofie. Het merk wil zich volledig concentreren op de essentie. Het belangrijkste is het vermijden van ingrediënten die schadelijk zijn voor het milieu - en uiteindelijk voor de mens. Maar het betekent ook persoonlijke ijdelheid opzij zetten zodat het project van hoogwaardige verzorging en geuren centraal kan staan. De makers van de sobere geuren zijn nergens bij naam bekend. In plaats daarvan veroveren de geuren van de sobere lichaamsverzorgers rond Philipp Roth en Simon Schier de wereld van de nichegeuren om hun plaats veilig te stellen.

De cilindervormige, lichtheldere parfumfles editie van sober draagt geborstelde doppen van zwart metaal. Het herinnert. De intense, slim samengestelde geuren van de sober collectie zijn allemaal gebotteld in flacons in dezelfde stijl; en ze slaan een mooi figuur op de modernistische toilettafel in hun eenvoudige maar verfijnde presentatie met witte etiketten en zwarte geurverspreiders.

De aftershave flacon van de krachtig frisse sober Mercury No. 80 herinnert ons eraan dat het Berlijnse merk sober, waarvan het afkomstig is, ooit gespecialiseerd was in mannenverzorging. sober werd in 2017 opgericht door Philipp Roth en Simon Schier, die niet tevreden waren met de kwaliteit van de standaard verzorgingsproducten voor mannen op de markt. Samen met de farmacoloog en toxicoloog Prof. Dr. Schirner ontwikkelden ze hun hoogwaardige verzorgingslijn voor mannen. Zij hechten niet alleen belang aan de ingrediënten, hun compatibele productie en de doeltreffendheid van hun producten, maar ook aan het design, dat deze waarden tot uitdrukking moet brengen.

Kopnoten:
Grapefruit
maritieme geuren
Hartnoten:
laurierblad
Jasmijn
Basisnoten:
Guajakhout
Eikenmos
Patchoeli
Ambra
Jaar van uitgave:
2018
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten