Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

17 109
toepassen
vandaag tot-1%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sober Atlas

De geur +

Tussen minimalistische koelte en oosterse mystiek

Met Atlas is het Berlijnse cosmeticabedrijf Sober erin geslaagd een onmiskenbaar nobele geur te creëren die vakkundig heen en weer pendelt tussen koel minimalisme en oosterse mystiek. Het ongewone samenspel van contrasterende aroma's geeft het uniseks parfum een opwindend, uniek karakter en maakt het tot de perfecte begeleider voor alle situaties.

Al in de topnoot ontwikkelt Sober Atlas een mysterieuze, sensuele noot. Jemenitische wierook drukt een overweldigend verlangen en een brutale nieuwsgierigheid uit met zijn balsamico, kruidig, licht citrusachtig aroma.Het donkere, licht kruidige aroma van cederhout en de balsamico zoetheid en kruidige warmte van Somalische mirre vormen een verrukkelijk contrast en geven de hartnoot een opwindende delicatesse.De oriëntaalse, mythische nuances van de top- en hartnoten ontmoeten houtachtige, wrange amber en de warme zoetheid van vanille en witte muskus in de basisnoot. De intense, sensuele aroma's ronden Sober Atlas harmonieus af en vervolledigen zijn unieke oriëntaalse, houtachtig-poederachtige karakter.

De contrasterende compositie, gecreëerd door vooraanstaande Franse parfumeurs, omhult de drager met een delicate, mysterieuze aura en een intens sensuele geur. Edel, mythisch en toch koel en onopvallend - het uitmuntende karakter van Sober Atlas maakt het tot de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Kopnoten:
Wierook
Hartnoten:
Cederhout
Myhrre
Basisnoten:
Amber
vanille
witte muskus
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten