Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Montana Parfum de Femme

De geur +

Montana Parfum de Femme : Een ongelooflijk fijne samenstelling

De Eau de Toilette Spray Montana Parfum de Femme is sinds 2007 verkrijgbaar, en al meer dan tien jaar is de bloemige en gastronomische geur een genot voor de mensen met zijn absolute allrounder aanwezigheid. Het is ongelooflijk zeldzaam dat een parfum echt altijd en in elk seizoen past.

Natuurlijk draagt ook de topnoot van bergamot, rode appels en freesia daaraan bij. De hartnoot van jasmijn, pioenrozen, cyclamen en iris inspireert ook met zijn florale aanwezigheid. Teakhout, sandelhout en muskus ronden de Montana Parfum de Femme geur af. Patchouli, amber en heerlijke vanillepralines.

Sensueel, vrouwelijk, verleidelijk en ook een beetje provocerend. Dit blijkt Montana Parfum de Femme de ideale, en vooral duurzame metgezel te zijn voor de zelfbewuste vrouw van vandaag. Tegelijkertijd is de Eau de Toilette stijlvol, expressief en ongelooflijk elegant. Montana Parfum de Femme werd gecreëerd om herinneringen aan mooie, spannende of sensuele ervaringen te creëren. Het is dus perfect dat Montana de eau de toilette spray is geïnspireerd door de kracht van de liefde. Misschien ervaart iemand zijn eerste liefde of kan hij zich die herinneren dankzij de gepassioneerde geur van een volwassene. In ieder geval, Montana Parfum de Femme heerlijk sensueel zonder de erotische sensualiteit om te dienen.

Kopnoten:
Bergamot
Freesia
rode appel
Hartnoten:
Cyclamen
Iris
Jasmijn
Pinksterroos
Basisnoten:
Amber
Teakhout
Sandelhout
vanille praline
Patchoeli
muskus
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-61%1