Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 137
toepassen
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

MIU MIU Miu Miu is vrouwelijk, bloemig en fris. Een personage dat van de creatie die in 2015 werd gelanceerd een schietster onder de parfums van vrouwen heeft gemaakt.

In de topnoot werden akkoorden van lelietjes van de vallei gecombineerd met jasmijn. Een ongelooflijk florale start die je meer wil.

MIU MIU Miu Miu goedkoop kopen

De geur +

MIU MIU Miu Miu Miu Miu Miu krijgt mysterieuze aura door zeldzaam Akigala hout.

In de herfst van 2015, MIU MIU MIU en het eerste parfum uit het luxe label werd geïntroduceerd. Miu Miu Miu Miu Miu Miu, het dochtermerk van Prada, richt zich op een jongere doelgroep en hechtte veel belang aan een kwalitatief hoogwaardige, maar jeugdige compositie in de creatie van de geur. Groene en bloemige noten en unique en fresh geur vormen samen. Citrushints van limoen en bergamot openen het boeket en worden aangevuld met lelies. In het hart wordt de bloemenbewerking aangevuld met rozen en jasmijn.

Het parfum krijgt zijn lichtheid door ssblackcurrant, peach and green notes. In de voet zorgen witte muskus en Akigala hout voor een elegante afwerking. Akagali Wood is een exclusieve geur die speciaal door Givaudan ontwikkeld is. Het is een extract van Patchouli olie, die een lichte houtachtige en peperige geur heeft. Het kan gekarakteriseerd worden als een mengeling van patchoeli, oud en peper.

Met de Miu Miu Miu geur voor vrouwen worden klassieke bloemenparfums herinterpreteerd en krijgen ze een moderne uitstraling. Zo is het ook geschikt voor jongere vrouwen of als een lichte geur voor de dag. Dankzij zijn hoogwaardige en speciale ingrediënten lijkt het nooit eenvoudig, maar ontwikkelt het zijn eigen unieke aroma met een hoge herkenbaarheidwaarde.

Kopnoten:
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Groene Accenten
Basisnoten:
Akigalawood
Parfumeur:
Daniela Andrier, Givaudan
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten