Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

17 180
toepassen
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

MIU MIU L'Eau Bleue

De geur +

De fijne vrouwengeur van MIU MIU MIU L? Eau Bleue

Iedereen die op zoek is naar een intense en bloemige vrouwengeur moet L'Eau Bleue eens kijken naar de nieuwe MIU MIU geurserie. Deze Eau de Parfum, uitgebracht in 2016, is een prachtige en lichte lentegeur.

Dit is direct te zien in de topnoot, die de essentie van de lelietjes van de vallei en andere voorjaarsbloemen belicht. In het hart komen de bloemige en groene aroma's naar voren. Jasmijn, wilde roos, hedion, geitenblad en witte bloemen verenigen zich met mos en dauwdruppels tot een natuurlijk en fris boeket.

De basisnoot van L'Eau Bleue rondt de geur perfect af en geeft diepte en inhoud. Dit wordt gewaarborgd door extracten van witte muskus en Akigalawood. Ze creëren een kruidige en houtachtige nuance. Het resultaat is een weelderige en frisse vrouwengeur met een sensationele consistentie die glinstert als dauw. Groene en bloemige aroma's worden afgewisseld met een intense kruidigheid.

Daniela Andrier's sensuele geur betovert de zintuigen en wekt de lentegevoelens. Slechts enkele ingrediënten zijn voldoende om een veelzijdige en gevarieerde geur te creëren. L'Eau Bleue is het ideale parfum om wakker te worden uit de slaapstand.

MIU MIU L'Eau Bleue is niet alleen verkrijgbaar als eau de parfum en eau de toilette spray, maar ook als praktische roll-on.

Kopnoten:
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
witte bloesems
ochtenddauw
Groene Accenten
Basisnoten:
Akigalawood
Parfumeur:
Daniela Andrier, Givaudan
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten