Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lolita Lempicka Sweet

uitverkocht producten +

De geur +

Betoverend, verleidelijk en zo zoet

Eigenlijk werd het in 2014 uitgebrachtLolita Lempicka Sweet , maar in 2016 werd Lolita Lempicka Sweet er een gelimiteerde oplage van uitgebracht. Het inspireert met dezelfde fruitig-zoete geur. Optisch gezien betovert het met een nobele fles, die als een kers met gouden decor wordt bewerkt.

De gelimiteerde oplage van AmorePacific werd geproduceerd en gelanceerd, de parfumeur is Anne Flipo van IFF, International Flavors & Fragrances. Ze nam gourmand akkoorden en mengde ze met zachte aroma's. Zo is in de topnoot van Lolita Lempicka Sweet uitsluitend de gekonfijte kers te vinden. In de hartnoot, cacao-absolue ontmoet iris en engelwortel, wat de basisnoot van kasjmier en muskus introduceert.

Lolita Lempicka Sweet inspireert niet alleen in het begin en verdwijnt dan weer. De houdbaarheid en sillage van de Eau de Parfums is zelfs bovengemiddeld hoog. Dus de zoete jeugdige geur is een trouwe metgezel voor vele uren. In het midden van de zomer past de geur misschien niet zo goed, maar vooral in de herfst en winter is het Lolita Lempicka Sweet een echte allrounder die zowel geschikt is voor werk als voor vrije tijd, diner of club. De perfecte verleiding voor iedereen die wil verleiden of zich wil laten verleiden.

Kopnoten:
gekonfijte kers
Hartnoten:
angelica
Iris
cacao-absolue
Basisnoten:
cashmeran
muskus
Parfumeur:
Anne Flipo
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten