Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-55%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Flower van Kenzo heeft als doel de geur van een klaproosbloem te creëren - die op zichzelf niet geparfumeerd is. Parfumeur Alberto Morillas had creatieve vrijheid en creëerde een bloemig-poederachtige klassieker voor vrouwen.

De flacon met de bloem "in het glas" is ook een blikvanger - maar toch blijft hij heel eenvoudig. Maar dat maakt het juist zo geraffineerd.

Kenzo Flower by Kenzo goedkoop kopen

De geur +

Flower van Kenzo - Een geur vol magische poëzie

Flower van Kenzo is een geur die helemaal in het teken staat van de klaproos. De combinatie van bloemen en fruit benadrukt perfect de vrouwelijke persoonlijkheid. Daarom is de creatie van sterparfumeur Alberto Morillas een van de hoogtepunten onder de Kenzo-geuren.

De topnoot van Flower by Kenzo bestaat uit gember, lychee en mandarijn en wordt afgerond met viooltjes. Het hart bestaat uit bloemenaroma's van camelia, mimosa en roseazu. De basis rondt Flower by Kenzo af met amber, patchoeli, wierook, witte muskus en vanille voor een aangenaam warme finish.

Bij de lancering van Flower by Kenzo baarde ook de flacon, versierd met een klaproosbloem, opzien. De elegante glazen flacon is een sieraad in elke badkamer en is de logische voortzetting van de bloemige geur, waarvan de uitstraling ook een beetje meisjesachtig is dankzij accenten van roos en viooltjes. Met zijn mix is de creatie van Kenzo vol emotie en verkwikt het de zintuigen. Een geur die je niet snel zult vergeten.

Hartnoten:
Parfümeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2000

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Kenzo Flower by Kenzo in vergelijking met de SRP