Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Flower by Kenzo heeft als doel het aroma van een papaverbloem te creëren - wat op zich niet geurig is. Parfumeur Alberto Morillas had creatieve vrijheid en creëerde een bloemrijke poëzieklassieker voor vrouwen.

De flacon met de bloem "in het glas" is ook een blikvanger - maar het blijft heel eenvoudig. Maar dat maakt het zo verfijnd.

Kenzo Flower by Kenzo kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Bloem door Kenzo - een geur van magische poëzie

Bloem door Kenzo als een geur is volledig onder het teken van de papaver bloem. De combinatie van bloemen en vruchten zet de vrouwelijke persoonlijkheid perfect in scène. Daarom is de creatie van sterrenparfumeur Alberto Morillas een van de hoogtepunten onder de Kenzo geuren.

De topnoot van Flower by Kenzo is samengesteld uit gember, lychee en mandarijn oranje en wordt aangevuld met violet. In het hart komen bloemaroma's van camelia, mimosa en rosedazu. De basis wordt afgerond door Bloem door Kenzo met amber, patchoeli, wierook, witte muskus en vanille, aangenaam warm.

De lancering van Flower door veroorzaakte Kenzo ook een sensatie met zijn flacon versierd met een papaver bloem. Zo is de edele glazen fles een versiering in elke badkamer en de logische voortzetting van de bloemengeur, waarvan de uitstraling ook een beetje meisjesachtig is dankzij de accenten van roos en viooltje. Met zijn mix is de Kenzo creatie vol emotie en stimuleert het de zintuigen. Een geur die je niet snel zult vergeten.

Kopnoten:
Gember
Lychee
Mandarijn
Viooltje
Hartnoten:
camellia
Mimosa
Roos
Basisnoten:
Amber
witte muskus
Patchoeli
vanille
Wierook
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2000

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Kenzo Flower by Kenzo in vergelijking met de SRP
vandaag tot-52%1