Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Juliette Has a Gun Pear Inc.

De geur +

Een fruitige zonnige geur voor vrouwen

Juliette Has a Gun Pear Inc. is een moderne, fruitig-frisse damesgeur die onweerstaanbaar een goed humeur uitstraalt en meteen een glimlach oproept. Het is een geur die helemaal in het teken staat van de peervrucht. Pear Inc. van het merk Juliette Has a Gun heeft een verfrissende fruitigheid en sappigheid, maar ook iets van een heerlijke en toegeeflijke gourmand. Maar het ware karakter van dit parfum straalt pure zonneschijn uit.

De compositie opent met een sprankelende topnoot van een knapperige groene peer, die zijn fruitigheid, zijn unieke heerlijke aroma en zijn verfrissende sappigheid verreikend en overheersend ontvouwt. In het hart rijst het stimulerende parfum ambroxan (Cetalox) op als hoofdbestanddeel, dat veelzijdige aroma's, warmte, diepte en substantie aan het parfum toevoegt. De basis wordt gedomineerd door muskus met dierlijke en aantrekkelijke noten, gecombineerd met ambrettolide, habanolide en muscenon.

Het vrouwelijke parfum Juliette Has a Gun Pear Inc. straalt zon, vrolijkheid, geluk, lichtheid en pure levensvreugde uit. Verkwikkend, onweerstaanbaar aantrekkelijk en betoverend, brengt de geur rond de peer een heerlijke, stralende, warme en zonnige zomerdag vol plezier, pret en lichtvoetigheid over.

Kopnoten:
groene peer
Hartnoten:
ambroxan
Basisnoten:
muskus
ambrettolid
habanolide
muscenone

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten