Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jo Malone Silk Blossom

De geur +

Jo Malone Silk Blossom: Bloemig-vers

Het zijdebloemenparfum voor vrouwen werd gelanceerd in 2014. De harmonieuze samenstelling combineert fruitig-zoete abrikoos, heliotroop, groen mos en kruidige witte peper met de buitengewone noot van zijdebloembloesem. In plaats van een klassieke geurpiramide is het vrouwenparfum een delicaat mozaïek van zijn geurnuances zonder top-, hart- en basisnoten. De componenten versmelten tot een elegant totaalbeeld. De Jo Malone Silk Blossom is een limited edition van Jo Malone en laat een gevoel van aangename lichtheid en verzorgdheid achter. In het dagelijks leven ontvouwt het parfum zijn beeldschone gezicht en roept het in de lente en de zomer een stralend aura op.

De fles van Jo Malone Silk Blossom is een droom in roze. De vorm van de transparante glazen fles schaart zich in het rijtje van de kenmerkende flessen van Jo Malone. De kubusvormige fles staat stevig op zijn dikke glazen voet. De glanzend zilveren beschermdop troont bovenop de fles. De ronde vorm contrasteert met de hoekige fles. Het etiket op de voorkant glanst in rijk roze, zodat het witte opschrift met de naam van het label en het parfum letterlijk straalt. De blikvanger van de flacon is een kwastje dat aan de hals van de flacon is bevestigd. Het kleurverloop van wit naar roze en de fijne draadjes doen denken aan de uitwaaierende bloesems van de zijdeboom.

Marie Salamagne stelt hoge artistieke eisen aan haar creaties. De parfumeur van Jo Malone Silk Blossom werkt voor Firmenich, 's werelds tweede grootste producent van aroma's en geuren. Ze vergelijkt haar werk met de madeleine uit het eeuwenoude werk "Op zoek naar de verloren tijd" van Marcel Proust. Het kleine zoete gebakje wist met één hap de sterkste jeugdherinneringen op te roepen. Salamagne wil hetzelfde bereiken met haar geurcomposities. Tot haar meesterwerken behoren Black Opium van Yves Saint Laurent en Aura en Alien Godess van Mugler. Ze is ook bekend om haar werk voor Armani Privé en Jo Malone. Marie Salamagne toont haar fijne hand voor exclusieve geuren op Jo Malone Silk Blossom.

De campagne van de Jo Malone Silk Blossom is beperkt tot één foto - maar het heeft alles. De betoverende fles staat voor de bloeiende takken van de zijdeboom. Het weelderige groen van de bladeren staat in schril contrast met de wit-roze bloesems en het roze van de fles. De bloesems lijken op fijne waaierborstels waarvan de delicate geur de neus prikkelt.

Basisnoten:
Abrikoos
Heliotroop
Mos
witte peper
Zijde boom bloem
Parfümeur:
Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2022
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten