Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met slechts drie noten heeft Marie Salamagne een zoete bloemengeur gecreëerd voor zowel mannen als vrouwen. Naast tuberoos en engelwortel geeft amberhout smaak aan Jo Malone Tuberose Angelica.

Jo Malone Tuberose Angelica goedkoop kopen

De geur +

Jo Malone Tuberose Angelica - een bloemige uniseks geur

Met Tuberose Angelica Jo Malone presenteert Londen een Cologne Intense, die een warme kruidig-bloemige unisex geur voor haar en hem ontvouwt. Jo Malone Tuberose Angelica hult zijn dragers in een verleidelijk bedwelmende en begeerlijke geur.

De compositie opent de geurbeleving met de kruidige noten van engelwortel in de topnoot. Groen, aards en aromatisch kruidig met een vleugje peper, engelwortel geeft de geur een aantrekkelijke verfijning. In het hart schitteren de witte bloesems van tuberoos, die met hun weelderige aroma zorgen voor een verleidelijke sensualiteit. In de basis geven de houtachtige noten van amber de geur een aantrekkelijke warmte. Cologne Intense Tuberose Angelica kan zowel alleen als over een andere geur van Jo Malone worden gedragen (layering). Voor een vleugje frisheid is Cologne Jo Malone Red Roses een ideale combinatie. Deze uniseks geur krijgt meer warmte in combinatie met Cologne Intense Jo Malone Jasmin Sambac & Marigold.

Jo Malone biedt Tuberose Angelica in een zeer elegante flacon die de stijl volgt van alle geuren van het Britse parfumhuis. De kubusvormige flacon is gemaakt van stevig en krachtig glas met fijn en facet geslepen randen. Als geur uit de categorie Cologne Intense verschijnt de glazen flacon van Jo Malone Tuberose Angelica in een stijlvolle tint zwart. De verstuiver wordt beschermd door een knopvormige dop van roestvrij staal, die in zilver glanst op de schouderbasis van de flacon. Het etiket op de voorkant, ook in zilver, vermeldt het merk en de naam en het type geur - Jo Malone Tuberose Angelica Cologne Intense!

De uniseksgeur Tuberose Angelica Cologne Intense van Jo Malone London werd gelanceerd in 2014. De geur concentreert zich op tuberoos als de koningin van de witte bloemen. De sensualiteit wordt aromatisch omringd door de kruidige noten van angelica (engelwortel) en de warmte van amberhout. De geur, die is gecreëerd als Cologne Intense, heeft een zekere intensiteit en een aantrekkelijke weelde. De reclamecampagne presenteert het parfum en zijn ingrediënten in aantrekkelijke reclamefoto's, vooral samen met de betoverende tuberoos.

De geur Jo Malone Tuberose Angelica is gecreëerd door de Franse parfumeur Marie Salamagne. Ze heeft al verschillende geuren ontwikkeld voor het Britse parfumhuis, zoals Jo Malone Osmanthus Blossom (2013), Jo Malone Incense & Cedrat (2015) of Jo Malone Frangipani Flower (2021).

Marie Salamagne studeerde aanvankelijk medicijnen en scheikunde voordat ze afstudeerde aan de ISIPCA parfumschool in Versailles. Ze voltooide haar opleiding tot parfumeur bij Charabot. Marie Salamagne werkt sinds 2001 voor Firmenich en creëert de fijnste geuren voor gerenommeerde merken. Tot haar werken behoren bijvoorbeeld Yves Saint Laurent Black Opium (2014 met Olivier Cresp, Nathalie Lorson en Honorine Blanc), Giorgio Armani Privé Rose D'Artiste (2018), Roberto Cavalli Florence (2017) of Guerlain Aqua Allegoria Laurier Reglisse (2008).

Kopnoten:
angelica
Hartnoten:
Tuberoos
Basisnoten:
amberhout
Parfümeur:
Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2014
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten