Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-5%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Deze uniseksgeur verdient terecht zijn lauweren: Jo Malone Blackberry & Bay is een parfum van bloemige frisheid gecreëerd door laurier en fruitige braam.

Jo Malone Blackberry & Bay goedkoop kopen

De geur +

Jo Malone Blackberry & Bay: Zoveel meer dan een fijne geur voor iedereen

De Jo Malone Blackberry & Bay-geurreeks begon in 2012 met een eau de cologne. De geur is ontworpen voor mannen en vrouwen en ontwikkeld door Fabrice Pellegrin.

Het heeft een topnoot van bramen, grapefruit en laurier. Witte bloemen, waaronder jasmijn, dragen de hartnoot. Vetiver en cederhout verschijnen in de basis.

Het label werd geïnspireerd door jeugdherinneringen voor deze geur en de bijbehorende huidverzorgingslijn. Wie plukte er geen bramen met zijn ouders of alleen, trots op elke vrucht die uit de doornstruiken werd gehaald? En het is precies deze herinnering die Jo Malone Blackberry & Bay meteen oproept. De eau de cologne is zo populair dat Jo Malone niet aarzelde om in te gaan op de vele verzoeken voor een huidverzorgingslijn. Na verloop van tijd werd de Jo Malone Blackberry & Bay Eau de Cologne ontwikkeld tot een lijn met een bodycrème, body & handlotion, zeep en een vaste geur, om er maar een paar te noemen. De Jo Malone Blackberry & Bay geurserie is ook zo populair omdat hij nauwelijks zoet, heerlijk fris en ongelooflijk harmonieus is. En als je wilt, kun je de fijne geur ook perfect in laagjes aanbrengen.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten