Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

26 1256
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jean Patou Sublime

De geur +

Bloemige geurbelevenis beleving

Sensueel, vrouwelijk en verfijnd met bloemige accenten. Jean Patou Sublime onderstreept de vrouwelijke uitstraling en betovert met de unieke charme van een Franse parfumcreatie. Jean Patou Sublime is met zijn bijzondere compositie van bloemige, fruitige en warme aardachtige noten een extravagante geur voor mensen met een extravagante smaak. Niet alleen Franse vrouwen, maar stijlvolle vrouwen over de hele wereld accentueren hun elegante karakter met deze prachtige geur creatie, die een vleugje Franse genade uitstraalt.

De weelderige geur van Jean Patou Sublime ontvouwt zijn effect in drie fasen. De topnoot is opgefrist met mandarijn, bergamot en kruidige koriander. De schoonheid van de geur ervaring wordt afgerond door de prachtige verscheidenheid van bloemen in de hartnoot. Rose, jasmijn, anjer, lelie, lelie van de vallei, ylang-ylang en iriswortel vormen het warme hart. De combinatie van heerlijke bloemenextracten is onvergetelijk dankzij de basisnoot, waarvan de warme, aardse houtachtige nuances er perfect bij passen. In de basis verrassing amber, eikenmos, sandelhout, muskus, vetiver, styrax, tonkaboon, ceder, civet en zoete vanille met hun intensiteit.

Jean Patou Sublime staat voor frisse elegantie met zijn fruitige nuances, voor romantiek met zijn bloemenboeket en voor passie met zijn warme basistoon. De verfijning en Franse charme van de sensuele vrouwengeur wil worden ervaren en benadrukt het vrouwelijke charisma van de drager.

Kopnoten:
Bergamot
Groene Accenten
Koriander
Mandarijn
Hartnoten:
tuinanjer
Iriswortel
Jasmijn
Lelie
Lelietje-van-dalen
Roos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
muskus
Sandelhout
Styrax
Tonkaboon
vanille
Vetiver
Ceder
Civet
Parfumeur:
Jean Kerléo
Jaar van uitgave:
1992

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten