Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

26 1256
toepassen
vandaag tot-20%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jean Patou Joy

De geur +

De geur van deze eeuw

De geur van Jean Patou Joy werd in 1929 gelanceerd. Sindsdien is has geëvolueerd tot één van de grootste parfumklassiekers ooit. Vandaag de dag wordt Joy beschouwd als een van de meest opmerkelijke geuren aller tijden en een uitstekend voorbeeld van een bloemige parfum samenstelling. Deze uitzonderlijke status werd verder onderbouwd in 2000 toen Joy tijdens de FiFi Awards of the Fragrance Foundation werd uitgekozen als "Fragrance of the Century" op de FiFi Awards of the Fragrance Foundation .

Joy - de duurste parfum aller tijden - werd ontwikkeld door Jean Patou op het moment van de grote beurscrash in 1929. Jean Patou creëerde de Joy parfumserie als uitdrukking van vreugde en plezier, om een bewust contrapunt in te stellen in de tijd van de Grote Depressie.

Sindsdien heeft deze bedwelmende geursamenstelling geselecteerde bloemenextracten gecombineerd in een ongekende concentratie: om 30 ml van deze nobele geur te produceren, 10. De geur is niet meer dan 30 ml. 000 jasmijnbloesem en 28 dozijn rozen.

De unieke parfumcompositie van Jean Patou Joy opent met bloemige noten van Bulgaarse roos, ylang-ylang en tuberoos. Dit wordt in het hart en de basis gevolgd door heerlijke, heerlijke, weelderige akkoorden van Jasmijn uit Grasse en Mairosen . Vreugde is een onvergelijkbare, onconventionele geur die vrouwen over de hele wereld blijft verwennen.

Kopnoten:
aldehyde
Groene Accenten
Perzik
Roos
Tuberoos
Ylang Ylang
Hartnoten:
Iriswortel
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Orchidee
Roos
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Civet
Parfumeur:
Henri Alméras
Jaar van uitgave:
1930

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten