Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

12 29
toepassen
vandaag tot-19%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Iceberg Twice Rosa

De geur +

Iceberg Twice Rosa - een gelaagde geu

Iceberg Twice Rosa is een eau de toilette voor vrouwen uit 2021. De opening is fris en sprankelend, net alsof je 's ochtends in het zwembad springt. Rode bes en roze grapefruit openen de geur met hun frisse, fruitige noten. Daarna ontwikkelt de geur zich naar een rustiger karakter. Jasmijn verspreidt zijn karakteristieke, delicate geur. Wortelzaad helpt de eau de toilette om niet in zoetigheid te vervallen, het blijft fris met een groene noot. Ambergriszaden en cederhout in de basisnoot laten de geur rustig vervagen. De geurakkoorden van hout, muskus en bloemen vullen elkaar aan en spelen met elkaar. Iceberg Twice Rosa is een prachtige geur voor elke dag. Hij is niet opdringerig, maar verspreidt een fijne geur die verfrist, opwindt en toch kalm blijft.

Iceberg Twice Rosa zit in een fles die er futuristisch uitziet, vooral door de dop. De dop is koepelvormig en versierd met verschillende elementen. Deze zijn niet alleen decoratief, maar houden ook de sluiting vast. De dop zit met een draaibeweging vast aan twee oren aan de zijkant. De dop heeft, net als de hele fles, een glinsterende metallic roze kleur. Het lichaam van de fles is bedekt met een glanzend honingraatpatroon. Onderaan de flacon staat de naam Iceberg Twice Rosa, met elk woord in een lijn, een andere kleur en lettertype. De flacon heeft, net als de geur, ongetwijfeld een vrouwelijke uitstraling, maar de glanzende elementen maken het ook heel fris en modern.

Ilias Ermenidis is een echte wereldburger die in vele landen heeft gewoond en vele talen spreekt. Hij ontdekte zijn liefde voor geuren al op zeer jonge leeftijd; zijn vader runde een geur- en smaakbedrijf in Istanbul. Ermenidis was de eerste parfumeur in opleiding bij Firmenich, waar hij nog steeds werkt. Bij de Zwitserse geur- en smaakproducent voelt hij zich vrij om zijn artistieke talent uit te leven. Zo ontstonden geuren als Gucci by Gucci, Pure by Jil Sander of ook Iceberg Twice Rosa.

In de reclamecampagne voor Iceberg Twice Rosa en Nero, de mannengeur die tegelijkertijd werd gelanceerd, zien we een vrouw en een man onder water duiken. De flesjes van de geuren drijven in het water. Uiteindelijk grijpen de twee de flesjes en komen boven water. De video wordt begeleid door moderne muziek, waarin je het kraken van een ijsberg onder water zou kunnen horen. De film belichaamt de frisheid van de geuren en hun moderne samenstelling.

Kopnoten:
aalbes
pinke grapefruit
Hartnoten:
Jasmijn
wortelzaden
Basisnoten:
ambrettezaden
Cederhout
Parfumeur:
Ilias Ermenidis
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten