Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

12 29
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Iceberg Effusion Woman

De geur +

Iceberg Effusion Woman - Een zonnig karakter voor elke gelegenhei

Iceberg Effusion Woman Het zonnige temperament van deze eau de toilette is fris en bloemig, maar niet zoet. In plaats daarvan zit er veel kruid in deze geur, wat aanzienlijk bijdraagt aan het pittige karakter.

De geur begint met een mix van grapefruit, kiwi, perzik en passievrucht. Deze fruitige start gaat over in een interessante hartnoot. Viooltjes en roos krijgen een kruidige ondertoon door nootmuskaat en kardemom, die wat van de zoetheid van de bloemen wegneemt maar ze energiek laat stralen. Pas in de basis wordt Iceberg Effusion Woman wat rustiger. Guaiac hout, cederhout, vanille, sandelhout en muskus sluiten de geur af met elegantie en warmte.

De flacon van Iceberg Effusion Woman valt op door de optische driedeling. De sproeikop definieert het bovenste gedeelte. Het spiegelende oppervlak lijkt koel en verwijst naar de frisheid van de geur. Het glazen lichaam is transparant. De lichte, perzikkleurige vloeistof glinstert er doorheen. De kleur combineert de fruitigheid met de bloemige geur en de kruidigheid van de eau de toilette. De lichte kleur laat zien dat de geur niet zoet of zwaar is, maar een heerlijke metgezel voor alle gelegenheden. Effusion" staat in lichtgrijze letters in reliëf op het glas. Het derde element is de oranje rechthoek die de body van het glas verbindt met de sproeikop aan de rand. Hierop staat in witte letters " Iceberg ". Het ontwerp maakt een zeer moderne, licht minimalistische indruk, die de geur ook belichaamt.

Terwijl veel merken liever werken met specifieke geur- en smaakfabrikanten, beperkt Iceberg zich niet in dit opzicht. Sinds de lancering van het eerste parfum in 1989 heeft het Italiaanse bedrijf samengewerkt met Symrise, Givaudan en Quest International. Bekende parfumeurs die hebben samengewerkt met Iceberg zijn Antoine Maisondieu, Alexandra Carlin, Ilias Ermenidis of Nathalie Garcia-Cetto. Aan de andere kant is het niet duidelijk wie de geur van Iceberg Effusion Woman heeft gecreëerd. Maar zonder twijfel is het goed bedacht en betovert het met zijn vrolijke geur.

Op de promotiefoto van Iceberg Effusion Woman zien we de fles voor de kartonnen verpakking staan. In tegenstelling tot het nogal koele ontwerp van de fles, barst de verpakking van het leven. De fel oranje kleur is afgewisseld met kleine cirkels, stippen en halve cirkels die anders glinsteren afhankelijk van de lichtinval. Samen met de koele flacon weerspiegelt het beeld perfect het levendige en fascinerende karakter van de geur.

Kopnoten:
Grapefruit
Kiwi
Passievrucht
Perzik
Hartnoten:
Kardemom
Muskaat
Roos
Viooltje
Basisnoten:
Guajakhout
muskus
Sandelhout
vanille
Ceder
Jaar van uitgave:
2001
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten