Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Klassiekers gaan nooit uit de mode: Oorspronkelijk uitgebracht in 1957 en een van de favoriete geuren van acteerlegende Audrey Hepburn, werd Givenchy L'Interdit heruitgegeven in 2002 en 2007.

Tot slot, in 2018, presenteert het "taboe" zich als een bloemig-zoete geur die vrouwen de regels laat overtreden.

Givenchy L'Interdit kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Givenchy L'Interdit Geen taboe voor dames.

Givenchy L'Interdit is een verbazingwekkend geurfenomeen. Het origineel verscheen in 1957 en werd gemaakt voor het acteericoon Audrey Hepburn. Givenchy L'Interdit is in 2002 en 2007 opnieuw gelanceerd. Ook in 2018 zullen drie uitstekende parfumeurs samenkomen om een nieuw, spannend taboe te creëren dat eigenlijk een heerlijke verleiding is. De geur is verkrijgbaar in verschillende maar altijd uitstekende composities. 2018 Givenchy krijgt L'Interdit een florale en zoete Sillage.

Met Givenchy, sterparfumeurs Fanny Bal, Anne Flipo en Dominique Ropion creëren ze L'Interdit een vrouwelijke geur met oranjebloesem en jasmijn samba in de topnoot die fruitig en zoet is. In het hart verschijnt alleen de exotische tuberoos, voordat de harsachtige aroma's van ambroxan, vetiver en patchoeli in de basis verschijnen. Met een bovengemiddelde duurzaamheid en sillage maakt Givenchy L'Interdit ook indruk met zijn heldere maar niet opdringerige aanwezigheid.

De verleidelijke compositie van Givenchy L'Interdit 2018 past bij de moderne vrouw die zich bewust is van zichzelf. De sensuele geur is gericht op alle vrouwen die graag vrouwelijk zijn en hun vrouwelijke kracht niet verbergen. Taboes doorbreken, niet altijd de regels volgen en verboden eerder als een uitdaging dan als een obstakel zien.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
jasmijn-sambac
Hartnoten:
Tuberoos
Basisnoten:
Patchoeli
Vetiver
ambroxan
Parfumeur:
Dominique Ropion, Anne Flipo, Fanny Bal
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

17 168
toepassen
vandaag tot-42%1