Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

16 152
toepassen
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Klassiekers raken nooit uit de mode: Givenchy L'Interdit, oorspronkelijk uitgebracht in 1957 en een van de favoriete geuren van acteerlegende Audrey Hepburn, werd opnieuw uitgebracht in 2002 en 2007.

In 2018 presenteert "Taboo" zich als een bloemig-zoete geur waarmee vrouwen de regels kunnen overtreden.

Givenchy L'Interdit goedkoop kopen

De geur +

Givenchy L'Interdit: Geen taboe voor dames

Givenchy L'Interdit is een verbazingwekkend geurfenomeen. Het origineel kwam uit in 1957 en werd gecreëerd voor de iconische actrice Audrey Hepburn. Givenchy L'Interdit heruitgaven werden gelanceerd in 2002 en 2007. In 2018 zijn drie uitstekende parfumeurs opnieuw samengekomen om een nieuw, opwindend taboe te creëren dat eigenlijk een heerlijke verleiding is. De geur is verkrijgbaar in verschillende, maar altijd uitstekende samenstellingen. In 2018 heeft Givenchy L'Interdit een bloemige en zoete sillage.

Sterparfumeurs Fanny Bal, Anne Flipo en Dominique Ropion hebben Givenchy L'Interdit gecreëerd, een vrouwengeur met fruitige en zoete topnoten van oranjebloesem en jasmijn sambac. De hartnoot wordt gedomineerd door de exotische tuberoos voordat in de basis de harsachtige aroma's van ambroxan, vetiver en patchoeli verschijnen. Givenchy L'Interdit maakt indruk met zijn bovengemiddelde levensduur en sillage, evenals zijn duidelijke maar onopvallende aanwezigheid.

De verleidelijke samenstelling van Givenchy L'Interdit 2018 past bij de moderne vrouw die zelfbewust is. De sensuele geur is gericht op alle vrouwen die graag vrouwelijk zijn en hun vrouwelijke kracht niet verbergen. Die soms taboes doorbreken, zich niet altijd aan de regels houden en verboden eerder als een uitdaging zien dan als een obstakel.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
jasmijn-sambac
Hartnoten:
Tuberoos
Basisnoten:
Patchoeli
Vetiver
ambroxan
Parfümeur:
Dominique Ropion, Anne Flipo, Fanny Bal
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten