Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

15 152
toepassen
vandaag tot-46%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Givenchy Gentleman uit 1974 mocht zich een echte geurklassieker noemen, de nieuwe formulering uit 2017 transponeert de geur naar onze tijd.

Maar wat kenmerkt een Gentleman in de 21e eeuw? Elegantie, hoffelijkheid, vrijgevigheid en zelfvertrouwen zijn slechts enkele van de gewenste eigenschappen; een open, alerte geest maakt evenzeer deel uit van het totaalpakket van de moderne Givenchy Gentleman.

Givenchy Gentleman goedkoop kopen

De geur +

Givenchy Gentleman: Givenchy's charmante geurklassieker verschijnt in een nieuwe, charismatisch gefacetteerde gedaante.

Givenchy s klassieke geur Gentleman, gecreëerd door Paul Léger in 1974, ving het charisma van de man als waarschijnlijk geen ander parfum. In 2017, kort voor zijn dood, initieerde de legendarische modeontwerper een nieuwe editie van de succesvolle geur: als een pittig-zoete Givenchy Gentleman. Postuum bracht zijn team in 2018 ook het kruidige Givenchy Gentleman Eau de Parfum uit, gevolgd door de citrusfrisse Givenchy Gentleman Cologne in 2019 en het kruidige Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée in 2020, met de charismatische Givenchy Gentleman Eau de Toilette Intense die het gamma in 2021 vervolledigt.

De Givenchy Gentleman Eau de Toilette is een eerbetoon aan het origineel en het decadente chypre-boeket: met peer en kardemom in de entree, een sensueel iris-lavendel hart en een basis van patchoeli, leer en vanille, neemt het zijn nuances aan om de sensualiteit van de moderne man te versterken.

Givenchy s 2018 lancering Gentleman Eau de Parfum, daarentegen, pakt de androgyne accenten op, onthult zwarte peper en lavendel tegen een hart van tolubalsem en bleke iris op sensuele, zoete patchoeli vanille. De Eau de Cologne serveert een lichte entrée van citroen en rozemarijn tegen een hart van iris op een vetiver musk basis. Het kruidig-exotische Eau de Parfum Boisée verleidt met topnoten van zwarte peper, geranium en koriander, een hart van iris, ceder en cacaofruit en een bed van sandelhout en patchoeli, terwijl het elegante Gentleman Eau de Toilette Intense verleidt met basilicum, bergamot en kardemom, vóór iris en cipres op een bed van cumarine en cederhout. Dit is hoe elke Givenchy fan zijn of haar individuele Gentleman charisma vindt!

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Olivier Cresp, Nathalie Lorson, Firmenich
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten