Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

8 30
toepassen
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Beverly Hills Wings

De geur +

Giorgio Beverly Hills Wings : Elated en licht, deze vleugels vliegen

Giorgio Beverly Hills Wings is een echte klassieker van het vroegere luxelabel. De eau de toilette, die voor het eerst werd gelanceerd in 1992, heeft een bloemrijke en frisse uitstraling die inspireert. Vrienden van de bloemige geuren zullen de elegante en vrouwelijke Giorgio Beverly Hills Wings smaak waarderen. Parfumeur Jean-Claude Delville creëert een ware weelderige piramide van geuren.

Hij mengt de topnoot met goudsbloem, rozen, osmanthus, lelies, passiebloemen en gardenia's. De hartnoot blijft bloemig met aroma's van orchideeën, jasmijn, lila, heliotroop en cyclamen. Cederhout, sandelhout, muskus en amber ronden Giorgio Beverly Hills Wings de geur af.

Flügel, de Duitse naam van de eau de toilette, is een weelderige maar niet uitputtende geur. Het toont Giorgio Beverly Hills Wings eerder een zeer harmonieuze en volwassen aanwezigheid, die gewoon altijd en overal past, en dat ook op elk moment van het jaar. Giorgio Beverly Hills Wings is natuurlijk gericht op de vrienden van de bloemengeuren, die zich graag tooien met verschillende, zelfs lichtelijk geurende aroma's, zoals die van de Tagetes of gardenia's. Wie niet van bloemengeuren houdt, gaat er met deze vleugels niet vandoor. Maar wie geen genoeg van bloemen kan krijgen, zal deze vleugels altijd dragen.

Kopnoten:
Gardenia
Lelie
Osmanthus
passiebloem
Roos
Afrikaantje
Hartnoten:
Cyclamen
Sering
Heliotroop
Jasmijn
Orchidee
Basisnoten:
Amber
muskus
Sandelhout
Ceder
Parfumeur:
Jean-Claude Delville
Jaar van uitgave:
1992

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Giorgio Beverly Hills +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten