Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-18%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ghost Deep Night

uitverkocht producten +

De geur +

Zo mooi als de nacht

Ghost Deep Night werd gelanceerd in 2001, de geur is voor vrouwen en stelt zich voor met een fruitige en zoete aanwezigheid. Gemaakt door Michel Almairac, is de Eau de Toilette Spray voorzien van een enorme duurzaamheid.

De topnoot van de fijne geur bestaat uit de exotische wonderbloem en edele Indiase rozen. Het ongewone jimson wiet wordt gecombineerd met perzik en abrikoos in de hartnoot. En hoewel vanille niet ongebruikelijk is in de basis, is het witte hout dat ook wordt gebruikt iets bijzonders.

De Eau de Toilette is de perfecte metgezel in de "deep night", de Duitse naam ervoorGhost Deep Night . De geur is dromerig, speels maar ook elegant, sexy en sensueel. Een vleiende verleider die zich echter niet luid en opdringerig waant. Je moet dicht bij hem komen om al zijn prachtige aanwezigheid te begrijpen. Maar dan val je meteen voor het uitgesproken fruit en de zoete vanille. Ghost Deep Night is geen geur voor het dagelijks leven, het wil 's avonds gedragen worden, bij speciale gelegenheden en om uit te gaan. Het scoort vooral goed tijdens het koele en koude seizoen. De elegante aanwezigheid van de elegante aanwezigheid van Ghost Deep Night maakt het even onvergetelijk als onweerstaanbaar.

Kopnoten:
peniocereus
Roos
Hartnoten:
Abrikoos
Perzik
wit hout
Basisnoten:
Amber
muskus
vanille
Parfumeur:
Michel Almairac, Robertet
Jaar van uitgave:
2001

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten