Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ermenegildo Zegna Z Zegna Milan

uitverkocht producten +

De geur +

Een compositie met een fruitige en kruidige expressie: Ermenegildo Zegna Z Zegna Milan

Ermenegildo Zegna Z Zegna Milan beheerst een zeldzame kunst: het is de kunst van het verwarren. De geur bestaat uit slechts drie noten - en het is sensationeel.

De nuances van vijg, muskaatsalie en sandelhout zorgen voor een unieke samenstelling. De fruitige en kruidige geur werd uitgebracht in 2016. Ermenegildo Zegna Z Zegna Milan is een geur voor mannen, die overigens ook een kleine groep vrouwelijke fans aantrekt. Het wordt door de meeste dragers beschreven als kruidig, groen, houtachtig en fruitig. Maar de noten fris, romig, oosters en harsachtig weerspiegelen ook de vakkundig minimalistische samenstelling. Het is de balans van de noten die het een allrounder maakt: Ermenegildo Zegna Z Zegna Milan het laat een persoonlijkheid te allen tijde gecultiveerd lijken. Het is dus zowel geschikt als parfum tijdens de werkuren als voor avondfeesten. Ja, het lijkt zo aangenaam fris dat sommige fans het zelfs dragen voor de sport. Het is vooral het warme weer dat de dragers van Ermenegildo Zegna Z Zegna Milan . Zou dit te maken kunnen hebben met de als prominent ervaren vijgennuance?

De geur heeft overigens een intensieve kuilvoer en een duidelijke duurzaamheid. Ermenegildo Zegna Z Zegna Milan weerspiegelt de klassieke esprit van de Italiaanse herenkleding. Vakkundige lijnen zonder grote bloei en minimalisme, die duidelijke accenten zetten op de juiste plaatsen.

Kopnoten:
Vijg
Hartnoten:
Scharlei
Basisnoten:
Sandelhout
Parfumeur:
Trudi Loren
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten