Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ed Hardy for Men

uitverkocht producten +

De geur +

Ed Hardy for Men - Cheeky verleidingen van een zomerdag

Even kleurrijk en uitbundig als de tatoeages van Don Ed Hardy en het trendy modemerk van Christian Audigier, presenteert zich Ed Hardy for Men ook het parfum dat in 2008 werd gelanceerd. De geur voor mannen, die bijzonder aromatisch en houtachtig is, vertelt over het verlangen naar vrijheid, levensvreugde en sensualiteit. Met slechts vijf zuivere geuren bereikt hij een fascinerende kleurrijkheid en dynamiek die het werk van de tatoeagekunstenaar olfactorisch imiteert.

De opening van de geur verrast met een ongebruikelijke combinatie. De topnoot van pittige bergamot en sappige, rijpe mandarijn krijgt kruidige bloemenaccenten van aromatische salie, wat een stemmingsverhogend effect zou hebben. Er wordt een nauwelijks waarneembare hint van groene noten aan toegevoegd. De hartnoot van deze Ed Hardy munt for Men behoort uitsluitend tot de frisse, koele munt, waarvan de geur zich slechts geleidelijk ontvouwt. Het accentueert en versterkt de citroenakkoorden van de topnoot. De synthese geeft het parfum jeugdigheid, dynamiek en soevereiniteit. De accenten van de basisnoot zorgen voor een evenwichtige harmonie en een vleugje sensualiteit. Amber, vanille en zachte muskus flirt met mannelijke houtnuances.

Ed Hardy for Men biedt de drager een fascinerende, zorgeloze geurbeleving met alle akkoorden die een zonnige zomerdag onvergetelijk maken. Parfum is niet alleen overdag een betrouwbare metgezel. De subtiele sensuele noten maken het zelfs 's avonds onweerstaanbaar.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Scharlei
Hartnoten:
Munt
Basisnoten:
Amber
muskus
Parfumeur:
Olivier Gillotin
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Ed Hardy for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Humbeart
Iets heel anders maar wel lekker!

Ik moest even aan de geur wennen maar kan nu al niet meer zonder. Als ik hem niet op doe voel ik me niet compleet. Ik ben er echt heel tevreden mee.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten