Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

16 90
toepassen
vandaag tot-54%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dsquared² 2 Wood

De geur +

Meer hout voor iedereen: Dsquared² 2 Wood

Dsquared² 2 Wood wordt gelanceerd in 2021. Natuurlijk is de geur houtachtig en fris, zoals je terecht zou verwachten van de naam. Dsquared² 2 Wood is ontworpen voor mannen en vrouwen en is een beetje ongewoon, omdat het label zich meestal richt op geuren voor vrouwen en mannen. Dit eau de parfum is echter baanbrekend.

De topnoot bestaat uit roze peper, primofiore citroenen en citroen. Nootka cipres, zilverspar en vetiver uit Haïti vormen de hartnoot, terwijl muskus wordt gemengd met amber op plantaardige basis en vulcanoliden in de basis. Vulcanoliden vestigen de aandacht op zich met een houtachtige, aardse en muskusachtige aanwezigheid.

Het is duidelijk dat de inspiratie voor Dsquared² 2 Wood uit de diepste bossen komt. Toch past de nonchalante maar elegante geur perfect binnen de grenzen van de stad. De kruidigheid en frisheid, de houtachtige en kruidige noten spreken alle dames en heren aan die helemaal niet van zoete geuren houden. Des te beter is het dat Dsquared² 2 Wood een echte allrounder is die net zo geschikt is voor 's avonds als voor werk, vrije tijd en uitgaan. En dat het hele jaar door. Als dat geen signatuurpotentieel is, wat dan wel?

Kopnoten:
Roze Peper
primofiore-citroen
sukadevrucht
Hartnoten:
Haïtiaanse vetiver
Zilverspar
nootkacipres
Basisnoten:
Amber
muskus
Vulcanolide
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten