Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Coach Floral

uitverkocht producten +

De geur +

Vrouwelijk en romantisch

2018 Coach kwam er Floral een bloemenfrisse vrouwengeur uit voor alle vrouwen die houden van vrouwelijke en romantische geuren die vrouwelijk maar niet overdreven zijn.

Nathalie Gracia-Cetto, Nadège Le Garlantezec en Shyamala Maisondieu zijn de drie parfumeurs die Coach hiervoor gezamenlijk Floral verantwoordelijk zijn. Ze creëerden een topnoot die een verfrissende ananas sorbet met roze peper en citroennoten laat zien. De bloemige hartnoot brengt jasmijn samba en gardenia en rozen thee mee. Fijne houtsoorten, muskus en patchoeli vormen de zachte en zachte afwerking.

De wens om iets romantisch te creëren leidde Floral tot Coach een heerlijk vrouwelijke geur die, ondanks zijn lichte aroma's, een verrassende diepte brengt. Coach Het Floral is ontworpen om romantische herinneringen te creëren of naar buiten te brengen. Omdat romantiek overal te vinden is, zelfs in het dagelijks leven, in kleine gebaren, is het Coach Floral absoluut geschikt voor dagelijks gebruik. De allrounder kan zowel 's avonds als overdag gedragen worden, zowel op kantoor als in de vrije tijd. De Eau de Parfum Spray nodigt u uit om gewoon in de dag te dromen en misschien een pauze in te lassen.

Kopnoten:
citrusgeuren
Roze Peper
ananas-sorbet
Hartnoten:
rozenthee
jasmijn-sambac
Gardenia
Basisnoten:
hout
Patchoeli
muskus
Parfumeur:
Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec, Nathalie Gracia-Cetto
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

14 86
toepassen
vandaag tot-44%1