Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

13 76
toepassen
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Coach for Men hult mannen in een zoete maar frisse sillage.

Groene nashi peer, bergamot en kumquat openen de in 2017 gelanceerde mannengeur en leiden naar de hartnoten van kardemom, koriander en roosgeranium. Coach for Men wordt afgerond met Haïtiaanse vetiver, suède en ambergris.

Coach for Men goedkoop kopen

De geur +

Een onmiskenbaar aura

Coach for Men is luxe voor de zintuigen. Net als de hoogwaardige leren handtassen en andere luxe modeartikelen straalt het iets extravagants uit. Zelfs het logo is ongebruikelijk. Een ander handelsmerk zijn de schroefdoppen op de flacons, die zijn uitgevoerd in een matzwart design. Pure schoonheid is zichtbaar tot in het kleinste detail en geeft het parfum zijn aura.

De inhoud, de geur van Coach for Men, is niet minder luxueus. De charismatische mannengeur bestaat uit contrasterende nuances. Het is aromatisch en alle ingrediënten vullen elkaar aan tot een harmonieus geheel. Het contrast tussen de top-, hart- en basisnoten zorgt voor een onweerstaanbare geur. De topnoten van groene nashi peer, bergamot en kumquat creëren een zoete frisheid. Kardemom, koriander en roosgeranium zorgen voor een kruidig contrast. De basisnoot wordt gevormd door Haïtiaanse vetiver, suède en ambergris, bijna klassieke ingrediënten. De herkenningswaarde van het aroma van Coach for Men is dan ook zeer hoog. Of het nu glamoureus of casual is, het kan voor de meest uiteenlopende gelegenheden worden gedragen. Elke man die ooit voor deze samenstelling heeft gekozen, zal dol zijn op zowel het eau de parfum en de deodorantstick als de aftershave en douchegel.

Parfümeur:
Anne Flipo, Bruno Jovanovic, IFF (International Flavors & Fragrances)
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten