Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

24 137
toepassen
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bentley Beyond The Collection

De geur +

Bentley Beyond The Collection : Edele uniseksgeuren naar exotische bestemmingen

Bentley Beyond - The Collection presenteert de drie prachtige en exclusieve geuren Exotic Musk, Majestic Cashmere en Wild Vetiver, gecreëerd voor zowel mannen als vrouwen. De geuren nemen je mee op heerlijke geurreizen naar exotische bestemmingen. Iedereen associeert een bepaalde bestemming en maakt er een individuele olfactorische ervaring mee.

Bentley Beyond - The Collection Exotic Musk is een exotische muskus- en ambercompositie die leidt naar Acapulco in Mexico. De compositie opent met iris (iris) en amberhout, gevolgd door de tonkaboon met orcanox en ambranon als een heldere amberkleurige zonsondergang in het hart. De basis omhult het boeket op sensuele wijze met zijdeachtige muskus in combinatie met wit hout.

Bentley Beyond - The Collection Majestic Cashmere presenteert een majestueuze houtachtige kasjmiergeur geïnspireerd door Goa in India. De geur opent met noten van wierook, koriander en muskus van hibiscuszaden, gevolgd door een hart van iris absolue, kasjmierhout en tonkaboon. De basis rondt de geurbeleving af met warme, diepe noten van bourbon vetiver, orcanox, labdanum resinoid, muskus en patchoeli.

Bentley Beyond - De Collectie Wilde Vetiver leidt als een aromatische houtachtige geur naar de tropische gebieden van het Indonesische eiland Java. Verfrissend citroenachtig en kruidig, opent de compositie met bergamot en peper. Het hart vult bijna de hele geur met de heerlijk aromatische wortel van de wilde Indonesische vetiver, vergezeld van verbena. De basis geeft de geur een verbazingwekkende elegantie met amber en berk in de afdronk.

Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten