Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

24 137
toepassen
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bentley Momentum

De geur +

Dit Bentley raakt de zintuigen...

Sinds 2017 is er de mannengeurBentley Momentum . De aquatische en frisse geur werd gecreëerd door parfumeur Nathalie Lorson, een van de meest succesvolle parfumeurs ter wereld.

Het mengt voor Bentley Momentum een topnoot van groene viooltjes, salie, bergamot en aquatische noten. De hartnoot combineert kasjmierhout met jasmijn en ambergrijs. Tonkabonen, muskus, mos en sandelhout vormen de fijne, zachte basis. Het resultaat is Bentley Momentum een ongecompliceerde en toch mannelijke geur die bijna altijd en overal kan worden gedragen. Hij is precies goed voor de moderne man van vandaag, die zijn dagelijks leven goed verzorgd wil doornemen zonder zijn tegenhanger olfactorisch te beledigen.

Omdat Bentley Momentum het niet een polariserende nichegeur is die tot elke prijs tot discussies wil leiden. Hij wil gewoon gedragen worden en dat zowel in zijn vrije tijd als op het werk. Zo is het Bentley Momentum een heerlijke geur voor de zomer met een langdurige aanwezigheid die gewoon opwindend is. De geur van eigenlijk Bentley Momentum bevalt zo goed dat al snel flankers zoals Momentum Ultimum of Momentum Intense werden gelanceerd. Dus je kunt elke dag een andere Bentley kiezen, als je wilt. Of je blijft bij het origineel.Bentley Momentum

Kopnoten:
aquatische geuren
Bergamot
groen viooltje
Scharlei
Hartnoten:
Ambra
kasjmierhout
Jasmijn
Basisnoten:
Mos
muskus
Sandelhout
Tonkaboon
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten