Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Azzaro The Most Wanted

De geur +

Een opwindende geur voor de moderne man

Zelfverzekerd, intens en onweerstaanbaar charismatisch, Azzaro The Most Wanted. De verfijnde fougèregeur is gemaakt voor zelfbewuste mannen die altijd hun eigen regels volgen en hun geluk met zelfvertrouwen uitdagen.Een kruidig-balsamico topnoot opent de opwindende geur. Kostbare kardemom uit Guatemala geeft Azzaro The Most Wanted zijn dynamische, geraffineerde, mannelijke signatuur. In de hartnoot verrast het parfum met een heerlijke karamel nuance. De zoete warmte van de suikerachtige karamel creëert een troostend, sensueel gevoel. Een houtachtig, balsemiek akkoord vervolledigt de buitengewone geur. De basisnoot van bourbon vanille en vetiver vormt een fascinerende afsluiting die tegelijkertijd zacht en krachtig is - een uitstekende weergave van moderne mannelijkheid.

Niet alleen de exclusieve samenstelling van Azzaro The Most Wanted is ongewoon en absoluut opwindend, maar ook de unieke flacon. De bijzondere vormgeving maakt het zelfbewuste mannenparfum ook visueel tot een echte blikvanger.De vorm van de edele flacon is geïnspireerd op de trommel van een revolver, die - net als de naam - associaties oproept met het Wilde Westen, met echte mannen die het leven ten volle leven en hun lot in eigen hand nemen. De chique zwarte kleurstelling en de stijlvolle combinatie van matte en hoogglanzende details onderstrepen de compromisloze mannelijkheid van de geur en zijn tijdloze elegantie.

De Azzaro The Most Wanted is een uitgesproken zelfbewuste, intens mannelijke geur die de drager omhult met een onweerstaanbare soevereiniteit en charisma. In Jon Kortajarena heeft Azzaro een reclamegezicht gevonden dat deze geur perfect belichaamt. De Spanjaard, die een succesvol model en acteur is, neemt de hoofdrol op zich in de reclamecampagne. In de commercial presenteert Kortajarena zichzelf als een gokker die het lot tart, een onweerstaanbare verleider en een zelfbewuste man van de wereld. Waar hij ook verschijnt, hij trekt alle ogen en geniet ervan het middelpunt van de belangstelling te zijn. Hij weet precies wat hij wil en gaat onbeschaamd zijn eigen weg.

Achter de verslavende samenstelling van Azzaro The Most Wanted staat niet slechts één parfumeur, maar een heel team van ervaren neuzen. Michel Girard, Shyamala Maisondieu en Nadège Le Garlantezec hebben samen deze opwindende geur gecreëerd. De drie parfumeurs van Givaudan zijn uiterst succesvol en hebben al met vele grote namen samengewerkt.Girard is geboren in Grasse en groeide daar op tussen de fijnste aroma's en exclusieve composities. Zijn vader en grootvader werkten ook in de parfumerie, waardoor bij hem al op jonge leeftijd een passie voor exclusieve geuren werd gewekt.Maisondieu is geboren in Maleisië, maar is een echte globetrotter. Of het nu Europa, Azië of Amerika is, ze voelt zich bijna overal ter wereld thuis en brengt graag haar mondiale perspectief in haar composities.Met Le Garlantezec is een andere zeer getalenteerde jonge vrouw betrokken bij Azzaro The Most Wanted. De Française heeft een zeer klassieke parfumcarrière achter de rug: scheikundestudies en vervolgens een opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA. Haar uitstekende gevoel voor nieuwe, opwindende geuren is prijswinnend.

Kopnoten:
Guatemala-kardemom
Hartnoten:
toffee
Basisnoten:
Bourbon-vanille
Vetiver
Parfumeur:
Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec, Michel Girard, Givaudan
Jaar van uitgave:
2021

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-12%1