Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

12 33
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Antonio Puig Quorum

De geur +

Antonio Puig Quorum, de kruidige mannengeur van Antonio Puig

Het Eau de Toilette Antonio Puig Quorum onthult een heerlijk mannelijke mannengeur met een uitgebalanceerd houtachtig en complex aromatisch karakter. Al meer dan drie decennia lang heeft de verkwikkende geur de man omhuld met een zeer aantrekkelijke charismatische auravan mannelijkheid, charme, rijpheid en elegantie.

Antonio Puig Quorum is een echte klassieker, die het krachtige charisma van deze zelfverzekerde, moedige man voor lange tijd blijft benadrukken en vrouwen magisch blijft aantrekken, ook vandaag en in de toekomst, volledig tijdloos, onopvallend en zeer aangenaam. De veelzijdige, wonderlijke, wonderlijke complexe geurencompositie biedt merkbaar aangename geurverwachtingen in zijn aromatische ontwikkeling.

Vernieuwend en gebalanceerd kruidig, opent de topnoot een boeket van artemisia, bergamot, grapefruit, limoen en karwijzaad. Met bloemrijke fijnheid en mannelijk sensuele passie verrast de rijke hartnoot met Aroma van cyclamen, jasmijn, kruidnagel, patchoeli, dennen en sandelhout. Zeer mannelijk en toch harmonieus, de basis rondt het parfum in stijl af met noten van zacht, kruidig leer, groen eikenmos, rokerig, wrang tabak en geurige ambergris.

Antonio Puig Quorum is een mannelijke en gefacetteerde geur die door mannen gedragen kan worden op elk moment van dag, nacht of gelegenheid, zowel op het werk, in hun vrije tijd of's nachts.

Kopnoten:
Estragon
Karwij
Citroen
Bergamot
Grapefruit
Hartnoten:
Cyclamen
Naaldhout
Anjer
Cederhout
Patchoeli
Jasmijn
Basisnoten:
leder
Eikenmos
Ambra
Tabak
Parfumeur:
Sebastian Gomez
Jaar van uitgave:
1982

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Antonio Puig Quorum met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Thavies65
Klasse product

Ik gebruik deze aftershave al een aantal jaren en ik ben nog niet van plan om hem voor een andere in te ruilen. Kan het gebruik graag aanbevelen en mijn vrouw is het helemaal eens met deze beoordeling.

Commentaar van Emper1976
Klassieker

Old School! Een van de oude geuren waarvan ik het meeste houd. De beste tijd om het te gebruiken is de herfst en de winter... en de vroege koude lente. Ik heb hem alvast gekocht!

Commentaar van Stioned
Supermannelijk!

Een ongelooflijk interessante en zeer mannelijke geur. Ik beveel hem heel graag aan en op dit moment vind ik dat er geen alternatief voor deze geur op de markt is, zeker niet tegen de huidige prijs! Blijft ook lekker lang geuren! Een echte oldtimer, een klassieker!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Antonio Puig +

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten